Najave

61. Ljetne priredbe: Đurologija, (anti)stand-up show Branka Đurića Đure

Kao posljednji kazališni program 61. Ljetnih priredbi, 21. kolovoza 2017. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša) s početkom u 21.30 sati, na redu je autorska hit-komedija Branka Đurića Đure - Đurologija - koja kao jedna od najgledanijih predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti.

Obzirom na prepoznatljivi bosanski šarmom i dugogodišnje glumačko iskustvo koje se posebno ogleda u kultnim projektima poput Top liste nadrealiste i Audicije, Đurologija ipak donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji tijekom 90-ak minuta iz svakog gledatelja izvlači ono najbolje. Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih razmišljanja koja na zabavan način ukazuju na sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem načinu života. Jer kako sam kaže, na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim, bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem. Na sceni, tako, demistificiram samog sebe pa ljudima iskreno progovaram o svojim osjećajima i promišljanjima, o tome što volim, ali i onome što me posve dekoncentrira! 

Ulaznice za predstavu Đurologija po cijeni od 90,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 19.00 i 22.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 61. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.