Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Izložba MI.17 - manifestacije + nagrade + suveniri

  14.11.2017
  Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.17 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja. Dokumentarno-izložbeni projekt MI.17 tako predstavlja svojevrsnu valorizaciju odrađenog koja posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomaže u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju grada kao atraktivne turističke destinacije koja svojim gostima, ali i lokalnom stanovništvu, nudi širok spektar događanja namijenjenih različitim generacijama i afinitetima.
   
 • Radionica: Sustav oporezivanja OPG-ova

  17.11.2017
  LAG Kvarnerski otoci i Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika organiziraju besplatnu radionicu na temu Sustav oporezivanja OPG-ova koja će se 17. studenog 2017. godine, s početkom u 16.00 sati, pod vodstvom Miljenke Cutvarić, održati u Društvenom centru Krk.
 • 7. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Krka

  21.11.2017
  7. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Krka održat će se u utorak, 21. studenog 2017. godine, u Konobi Galija u gradu Krku, s početkom u 10.00 sati.
   

61. Ljetne priredbe: Komedija Muškarci.hr, Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh

Nastavak dramskog programa 61. Ljetnih priredbi donosi hvaljenu komediju Muškarci.hr, nastalu u (ko)produkciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh, a koja će se, 17. srpnja 2017. godine, s početkom u 21.30 sati, odigrati na krčkoj Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša).

Ova predstava, čiji tekst potpisuje Roman Šušković-Stipanović, nastala je kao muški odgovor na ženska pitanja postavljena u Teatromanovoj uspješnici 5žena.com. Vođeni redateljem Marijom Kovačem, glumci Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić (ili Andrej Dojkić) te Amar Bukvić (ili Živko Anočić), ne samo što će dati odgovor ženama, nego će kroz mnoge duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem. Igrajući Muškarce.hr temeljene na stereotipima, glumci će hrabro ukazati na licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kada izazivaju osjećaje neugode, a još više, kada za posljedicu imaju osjećaj ugode. Kostimografiju za ovu komediju, u kojoj će četvorica muškaraca izreći pravu istinu o ženama, ali prije svega o sebi samima, jer im nije strano biti samokritičnima, i to realno, logično, objektivno i argumentirano, postavila je Doris Kristić, dok je glazba povjerena Tomislavu Babiću. Od Muškaraca.hr gledatelji će, naposljetku, dobiti upravo ono što očekuju: bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, salve smijeha i vrhunsku kazališnu zabavu.

Ulaznice za ovu predstavu po cijeni od 70,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 61. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.