Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Pripremate li se za druženje sa sv. Nikolom?

  30.11.2017
  Ni ove godine, mališanima omiljen svetac neće zaobići grad Krk. Zanimljiv program u čast poznatog zaštitnika djece, pomoraca i putnika započinje već 30. studenog i traje sve do 06. prosinca.
   

Akcija čiščenja i markiranja pješačkih staza

Planinarsko društvo Obzova, 16. rujna 2017. godine, organizira akciju čišćenja i markiranja pješačke staze od Kornića do predjela Kućine i Rijavice, kao i staze koja vodi od predjela Hruste do Kuke, s time da je polazak s parkirališta na Dunatu predviđen u 09.00 sati.

Dugoročni cilj ove hvalevrijedne inicijative jest očistiti, označiti, a potom i održavati stazu na relaciji Krk - Vrbnik, kao i Vrbnik - Punat/Baška. Za sve koji se planiraju odazvati akciji važno je da sa sobom ponesu hranu (najpraktičnije sendviče) i vodu te rukavice i drugi raspoloživ alat (poput sjekire, škara, pile i slično), odnosno da odjenu radnu (stariju) odjeću i obuću. Akciji se prisustvuje na vlastitu odgovornost, a sudjelovanje je potrebno, što prije, prethodno najaviti, i to telefonom na 099 676 53 39 (France Chopinet) ili 098 903 45 88 (Ružica Grgantov). Nakon akcije planirano je druženje uz roštilj.