Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Pripremate li se za druženje sa sv. Nikolom?

  30.11.2017
  Ni ove godine, mališanima omiljen svetac neće zaobići grad Krk. Zanimljiv program u čast poznatog zaštitnika djece, pomoraca i putnika započinje već 30. studenog i traje sve do 06. prosinca.
   
 • 04. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka

  30.11.2017
  04. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka, koju saziva njegov predsjednik Marinko Pavlić, održat će se u četvrtak, 30. studenog 2017. godine, u uredu gradonačelnika Grada Krka s početkom u 18.00 sati, a predložen je sljedeći Dnevni red.
   

Gradonačelnik posjetio prvašiće Vrha i Krka

Ukupno 72 prvašića Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk (52) i Područne škole Vrh (20), dobila su priliku na početku svog obrazovnog puta osobno se susresti s gradonačelnikom Darijem Vasilićem, i to tijekom kratkih druženja koja su najprije u vršanskoj, a potom i krčkoj školi priređena 13. studenog 2017. godine.

Ovom prigodom najmlađim školarcima podijeljen je prigodan poklon paketić s edukativnom slikovnicom-vodičem Hrvatska za djecu, autorskog dvojca Maje Perišin i Saše Gubijana, koja se dade okarakterizirati kao prvo (mališanima prilagođeno) polazište za otkrivanje iznimnih raznolikosti Hrvatske i njezinih gradova.

Osim samog upoznavanja s gradonačelnikom, zadaća ovakvih druženja, koja su prerasla u tradiciju, jest osim darivanja i potaknuti mališane da se u školskom okruženju osjećaju što ugodnije. Pomoć gradonačelniku u podijeli poklon paketa pružili su ravnatelj škole Serđo Sambilić i Marinka Margan, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Krka, a druženje je dodatno začinjeno pokojim simpatičnim komentarom upućenim krčkom gradonačelniku, koji je prvašićima otkrio kako jedan od ključeva budućeg uspjeha leži upravo u znatiželji ili otvorenosti prema otkrivanju i stjecanju novih znanja.