Najave

Humanitarni božićno-novogodišnji koncert krčkih osnovnoškolaca

Tradicionalni, 16. po redu, Božićno-novogodišnji koncert u izvedbi učenika s područja čitavog otoka, u organizaciji Osnovne škole Fran Krsto Frankopan i podršku osnovnih škola Malinska-Dubašnica i Omišalj, održat će se 21. prosinca 2017. godine, u velikoj sportskoj dvorani Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, s početkom u 17.00 sati.

Ova hvalevrijedna blagdanska priredba osim po masovnosti izvođača - ponajviše združenom zboru sastavljenom od četiri stotine raspjevanih osnovaca - prepoznatljiva je barem po još dvjema značajkama: masovnosti publike koja iz godine u godinu dvoranu ispuni do posljednjega mjesta, ali i neprekinutom humanitarnom angažmanu kojim se nastoji doprinijeti rješavanju problema iz naše sredine. Upravo vezujući se uz potonje, humanitarni aspekt ovogodišnjeg koncerta bit će namijenjen liječenju Gabriela Mancea, trogodišnjaka iz Dobrinja kojem je diagnosticiran Prader-Willijev sindrom.

 

Plakat [.jpg]

 

Stoga, pozivaju se svi da podrže mlade krčke kreativce - pjevače, plesače, recitatore i glumce - te ujedno svojim dobrovoljnim prilozima pomognu potrebitim sugrađanima!