Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Pripremate li se za druženje sa sv. Nikolom?

  30.11.2017
  Ni ove godine, mališanima omiljen svetac neće zaobići grad Krk. Zanimljiv program u čast poznatog zaštitnika djece, pomoraca i putnika započinje već 30. studenog i traje sve do 06. prosinca.
   

Krčki vrtić pobjednik Olimpijskog festivala dječjih vrtića Primorsko-goranske županije

Olimpijski festival dječjih vrtića Primorsko-goranske županije, 13. svibnja 2017. godine, na igralištu Nogometnog kluba Halubjan u Viškovu okupio je šestotinjak predškolaca iz čak 15 vrtića, a ukupnim pobjednikom proglašen je Dječji vrtić Katarina Frankopan iz Krka, dok je drugo mjesto pripalo Dječjem vrtiću Matulji, a treće Dječjem vrtiću Opatija. 

Domaćin ovog 16. po redu Olimpijskog festivala, koji se odvijao pod motom I ja želim biti olimpijac, bio je Dječji vrtić Viškovo kojem je pripala čast da program organizira u suradnji sa Zajednicom sportova Primorsko-goranske županije, dok su pokrovitelji bili Primorsko-goranska županija, Općina Viškovo i Hrvatski olimpijski odbor, a generalni sponzor Ina d.d.

Kao i prijašnjih godina predškolci su se natjecali u pet disciplina (trčanju na 50 metara, štafeti, bacanju loptice, skoku u dalj i nogometu), i to posebno za djevojčice, a posebno za dječake, s time da su se među mališanima iz krčkog vrtića, izvrsnim rezultatima, posebno izdvojili Mare Toić i  Elias Rudman koji su u skoku u dalj zaslužili prva mjesta i zlatne medalje, dok je Sari Perković Šantar u istoj disciplini pripalo drugo, a Nicolasu Topolčić u trčanju na 50 metara treće mjesto. Svih četrdesetak krčkih predškolaraca koji su svoje vještine i mogućnosti demonstrirali na ovoj prestižnoj dječjoj sportskoj smotri prethodnih su tjedana za natjecanje pripremali treneri Ksenija Pavlović i Ivan Masnjak te odgojiteljice Iva Hriljac Dijanić i Sanja Grdinić.