Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Pripremate li se za druženje sa sv. Nikolom?

  30.11.2017
  Ni ove godine, mališanima omiljen svetac neće zaobići grad Krk. Zanimljiv program u čast poznatog zaštitnika djece, pomoraca i putnika započinje već 30. studenog i traje sve do 06. prosinca.
   

Nacionalni info dani: Program prekogranične suradnje Italija - Hrvatska 2014. - 2020.

Interreg Italija - Hrvatska novi je Program prekogranične suradnje između dviju zemalja u razdoblju od 2014. do 2020. godine, ukupno vrijedan 237 milijuna EUR, od kojih 201 milijun EUR dolazi iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) što ga, po financijskoj dotaciji, čini jednim od najznačajnijih programa prekogranične suradnje na području Europe.

Opći cilj Programa može se sažeti na povećanje konkurentnosti i zaposlenosti, očuvanje prirodnih resursa i upravljanja kulturnom baštinom te poboljšanje morskih i cestovnih prometnih veza promicanjem multimodalnosti.

Prvi set poziva za dostavu projektnih prijedloga predviđa budžet od 78 milijuna EUR koji se na raspolaganje stavlja javnim i privatnim organizacijama te institucijama za provedbu projektnih aktivnosti što pridonose razvoju programskog područja, a kojim je obuhvaćeno osam hrvatskih županija (Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Zadarska, Ličko-senjska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska) te 25 talijanskih pokrajina. 

 

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Upravljačkim tijelom i Zajedničkim tajništvom Programa, na području Republike Hrvatske organizira Nacionalne info dane koji će se održati s namjerom upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa, i to kako slijedi:

 

 • 19. travnja 2017. godine u Pločama, s početkom u 11.00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ploče, Gračka 2, 20340 Ploče (dnevni red preuzmite: ovdje),

 • 20. travnja 2017. godine u Zadru, s početkom u 09.15 sati u Europskom centru za međusektorsku suradnju (IMPACT), Put stanova bb, 23000 Zadar (dnevni red preuzmite: ovdje) te

 • 21. travnja 2017. godine u Karlovcu, s početkom u 11.00 sati u prostorijama Javne ustanove Aquatika, Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a, 47000 Karlovac (dnevni red preuzmite: ovdje).

 

Online registraciju za Nacionalne info dane, do popunjavanja kapaciteta, moguće je realizirati: ovdje.