Najave

 • Krk Food Fest: Dani šurlica i šparoga

  08.04.2017
  Između 07. i 30. travnja 2017. godine duž otoka Krka - koji se obzirom na obilje domaćih namirnica smatra oazom autohtone gastronomije, možete krenuti na pravu gastro-turneju koja je dijelom prve proljetne etape Krk Food Festa, manifestacije namijenjene ljubiteljima kvalitetne hrane i jedinstvenih iskustava!
   
 • Radionica: Definiranje utjecaja medija na samopercepciju mladih žena

  27.04.2017
  Mjesec ženskog aktivizma predstavlja projekt riječke Udruge PaRiter, kojem je cilj povezivanje i osnaživanje žena svih generacija na području Primorsko-goranske županije, i to edukacijom o ženskim pravima, rodnoj ravnopravnosti i aktivističkom djelovanju, a ujedno i stvaranjem baze za njihovo umrežavanje i suradnju.
 • Proslava Dana Osnovne škole Fran Krsto Frankopan

  28.04.2017
  Proslava Dana Osnovne škole Fran Krsto Frankopan održat će se 28. travnja 2017. godine u prostorijama škole, s početkom u 10.00 sati.
   
 • Prvomajski inkubator uskoro donosi seriju koncerata i skupnu tematsku izložbu

  29.04.2017
  Ovogodišnje, jedanaesto izdanje Prvomajskog inkubatora, svojevrsnim zagrijavanjem, započelo je već 14. travnja, a (po)trajat će sve do 18. svibnja. Ovaj festival, čiju je organizaciju vodi Udruga Kreativni Krk, kao i dosad, nudit će mnoge žanrovski različite glazbene sadržaje, dopunjene međunarodnom, skupnom izložbom na temu Masovni turizam.
   

Rekreacijske aktivnosti povodom Svjetskog dana zdravlja

Organiziranom šetnjom, krčka Udruga športske rekreacije Pepica iznova je obilježila Svjetski dan zdravlja koji se svake godine najrazličitijim aktivnostima, na inicijativu Svjetske zdravstvene organizacije, obilježava 07. travnja.

Nakon okupljanja na Veloj placi, grupa dobro raspoloženih rekreativaca, krenula je prema predjelu Dražica, da bi šetnju nastavili uz obalu Prnibe, pa sve do Kamp Krk, odkud su (s)krenuli natrag prema središtu grada. Ovoj se ugodnoj pješačkoj turi pridružilo dvadesetak šetača, među kojima su najmlađi imali tek četiri, a oni najstariji sedamdesetak godina. Nakon dvosatnog šetačkog maratona i ugodnog razgibavanja uz more, uslijedio je slatki završetak tijekom kojeg su Pepice sve ovom prigodom okupljene šetače, posve zasluženo, počastile slasticama.

Svi želimo biti zdravi i dobro izgledati, a Pepice se za to brinu više od 20 godina. Kroz udrugu je dosad prodefiliralo mnogo rekreativaca, a danas ih, među svojim članstvom, broji pedesetak. Udrugom trenutno predsjeda Martina Svetec, ujedno i trenerica, u čijem se trenerskom timu također nalaze Gabi Jurešić, Lucija Petrak i Monika Bajčić.