Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Pripremate li se za druženje sa sv. Nikolom?

  30.11.2017
  Ni ove godine, mališanima omiljen svetac neće zaobići grad Krk. Zanimljiv program u čast poznatog zaštitnika djece, pomoraca i putnika započinje već 30. studenog i traje sve do 06. prosinca.
   

Rekreacijske aktivnosti povodom Svjetskog dana zdravlja

Organiziranom šetnjom, krčka Udruga športske rekreacije Pepica iznova je obilježila Svjetski dan zdravlja koji se svake godine najrazličitijim aktivnostima, na inicijativu Svjetske zdravstvene organizacije, obilježava 07. travnja.

Nakon okupljanja na Veloj placi, grupa dobro raspoloženih rekreativaca, krenula je prema predjelu Dražica, da bi šetnju nastavili uz obalu Prnibe, pa sve do Kamp Krk, odkud su (s)krenuli natrag prema središtu grada. Ovoj se ugodnoj pješačkoj turi pridružilo dvadesetak šetača, među kojima su najmlađi imali tek četiri, a oni najstariji sedamdesetak godina. Nakon dvosatnog šetačkog maratona i ugodnog razgibavanja uz more, uslijedio je slatki završetak tijekom kojeg su Pepice sve ovom prigodom okupljene šetače, posve zasluženo, počastile slasticama.

Svi želimo biti zdravi i dobro izgledati, a Pepice se za to brinu više od 20 godina. Kroz udrugu je dosad prodefiliralo mnogo rekreativaca, a danas ih, među svojim članstvom, broji pedesetak. Udrugom trenutno predsjeda Martina Svetec, ujedno i trenerica, u čijem se trenerskom timu također nalaze Gabi Jurešić, Lucija Petrak i Monika Bajčić.