Najave

 • Tramonto: Koncert Irene Žilić

  21.06.2017
  Ovogodišnju Tramono sezonu, koju iznova organizacijski potpisuje Udruga Kreativni Krk, otvara koncert Irene Žilić koji će se 21. lipnja, s početkom u 21.00 sat, održati na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku. Glazba ove mlade zagrebačke kantautorice ispunjena je nostalgičnom teksturom obojanom romantikom i snovima, uspješno balansirajući između mekog akustičnog popa, indie folka i melankoličnog bluesa. Ulaz je slobodan!
   
 • Pozdrav ljetu uz koncert Marka Tolje

  30.06.2017
  Koncertni program Pozdrav ljetu, kojim Krčani zajedno s gostima simbolički dočekuju ulazak u samu špicu sezone održat će se u petak, 30. lipnja 2017. godine, na Krčkoj rivi, s početkom u 21.00 sat. Sve pritom okupljene sigurno će, uz bogatu gastro ponudu, oraspoložiti i koncert jednog od naših najcjenjenijih izvođača mlađe generacije Marka Tolje, kojem će, u svojevrsnoj uvertiri, prethoditi nastup Klape Kaštadi. Program organizira Turistička zajednica Grada Krka, a ulaznica se ne naplaćuje.

Upisi u Područni odjel Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov Rijeka u Krku

Provjera glazbenih predispozicija za upis u prvi razred Područnog osnovnoškolskog odjela Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov Rijeka u gradu Krku, za školsku godinu 2017./2018., održat će se 13. lipnja 2017. godine u prostoru Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, s početkom u 17.00 sati.

Međutim, sudjelovanje na prijemnom ispitu, tj. provjeri sluha, ritma i pjevanja, potrebno je najaviti Prijavnicom dostupnom u prilogu ove obavijesti, a koja se, najkasnije do 09. lipnja, mora dostaviti u tajništvo matične jedinice krčke osnovne škole. Rezultati provjere glazbenih predispozicija bit će na Internet stranicama škole objavljeni 14. lipnja (nakon 17.00 sati), dok su upisi i roditeljski sastanak najavljeni za 04. rujna, u 17.00 sati. Prilikom upisa potrebno je donijeti preslike domovnice i rodnog lista, OIB jednog od roditelja, te 100,00 kn upisnine i 200,00 kn participacije za mjesec rujan.

 

 

Osnovna glazbena škola traje šest godina i donosi nastavu klavira, gitare, klarineta i trube, koja se priređuje dvaput tjedno, uključujući instrument i solfeggio. Pravo upisa u prvi razred, sukladno Pravilniku o upisu učenika u prvi razred glazbene škole, imaju djeca koja su navršila osam godina, odnosno završila drugi razred osnovne škole te postigla povoljan rezultat na prijemnom ispitu. Sve ostale informacije možete dobiti telefonom na 051 227 270.