Najave

 • Tramonto: Koncert Irene Žilić

  21.06.2017
  Ovogodišnju Tramono sezonu, koju iznova organizacijski potpisuje Udruga Kreativni Krk, otvara koncert Irene Žilić koji će se 21. lipnja, s početkom u 21.00 sat, održati na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku. Glazba ove mlade zagrebačke kantautorice ispunjena je nostalgičnom teksturom obojanom romantikom i snovima, uspješno balansirajući između mekog akustičnog popa, indie folka i melankoličnog bluesa. Ulaz je slobodan!
   
 • Pozdrav ljetu uz koncert Marka Tolje

  30.06.2017
  Koncertni program Pozdrav ljetu, kojim Krčani zajedno s gostima simbolički dočekuju ulazak u samu špicu sezone održat će se u petak, 30. lipnja 2017. godine, na Krčkoj rivi, s početkom u 21.00 sat. Sve pritom okupljene sigurno će, uz bogatu gastro ponudu, oraspoložiti i koncert jednog od naših najcjenjenijih izvođača mlađe generacije Marka Tolje, kojem će, u svojevrsnoj uvertiri, prethoditi nastup Klape Kaštadi. Program organizira Turistička zajednica Grada Krka, a ulaznica se ne naplaćuje.

14. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka

14. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka, koju saziva njegov predsjednik Josip Staničić, održati će se 28. srpnja 2011. (četvrtak) u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 19.30 sati, a predložen je sljedeći Dnevni red.

 

01. Usvajanje Zapisnika s 13. sjednice Gradskog vijeća Grada Krka, održane 25. svibnja 2011. godine.

 

02. Prijedlog Odluke o donošenju ciljanih Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Krk.

Predlagatelj: Gradonačelnik.

 

03. Prijedlog Odluke o nerazvrszanim cestama.

Predlagatelj: Gradonačelnik.

 

04. Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o vremenu izvođenja građevinskih radova na području Grada Krka.

Predlagatelj: Gradonačelnik.

 

05. Prijedlog Odluke o izradi Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela poslovne Zone 29 na predjelu Sv. Petar u gradu Krku.

Predlagatelj: Gradonačelnik.

 

06. Prijedlog Odluke o imanovanju Natječajnog povjerenstva za imenovanje ravnatelja Gradske knjižnice Krk.

Predlagatelj: Gradonačelnik.

 

07. Izvješće Državnog ureda za reviziju, Područnog ureda Rijeka o obavljenoj financijskoj reviziji Grada Krka za 2010. godinu.

Predlagatelj: Državni ured za reviziju, Područni ured Rijeka.

 

08. Prijedlog Zaključka o davanju pozitivnog mišljenja na Prijedlog Odluke o odabiru banke obavljanje poslova platnog prometa Proračuna Grada Krka.

Predlagatelj: Gradonačelnik.

 

09. Pitanja i odgovori.