Najave

 • Krk Food Fest: Dani šurlica i šparoga

  08.04.2017
  Između 07. i 30. travnja 2017. godine duž otoka Krka - koji se obzirom na obilje domaćih namirnica smatra oazom autohtone gastronomije, možete krenuti na pravu gastro-turneju koja je dijelom prve proljetne etape Krk Food Festa, manifestacije namijenjene ljubiteljima kvalitetne hrane i jedinstvenih iskustava!
   
 • Radionica: Definiranje utjecaja medija na samopercepciju mladih žena

  27.04.2017
  Mjesec ženskog aktivizma predstavlja projekt riječke Udruge PaRiter, kojem je cilj povezivanje i osnaživanje žena svih generacija na području Primorsko-goranske županije, i to edukacijom o ženskim pravima, rodnoj ravnopravnosti i aktivističkom djelovanju, a ujedno i stvaranjem baze za njihovo umrežavanje i suradnju.
 • Proslava Dana Osnovne škole Fran Krsto Frankopan

  28.04.2017
  Proslava Dana Osnovne škole Fran Krsto Frankopan održat će se 28. travnja 2017. godine u prostorijama škole, s početkom u 10.00 sati.
   
 • Prvomajski inkubator uskoro donosi seriju koncerata i skupnu tematsku izložbu

  29.04.2017
  Ovogodišnje, jedanaesto izdanje Prvomajskog inkubatora, svojevrsnim zagrijavanjem, započelo je već 14. travnja, a (po)trajat će sve do 18. svibnja. Ovaj festival, čiju je organizaciju vodi Udruga Kreativni Krk, kao i dosad, nudit će mnoge žanrovski različite glazbene sadržaje, dopunjene međunarodnom, skupnom izložbom na temu Masovni turizam.
   

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih

Temeljem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Krka i Odluke o pokretanju postupka izbora članova Savjeta mladih Javnim pozivom, Odbor za izbor, imenovanja i razrješenja Gradskog vijeća Grada Krka, objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih.

 

1. Pozivaju se udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organizacija mladih da prijave kandidate za članove Savjeta mladih. 

2. Kandidat za člana mladih je osoba od petnaest do dvadeset i devet godina života s prebivalištem na području Grada Krka.

3. Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Krka s ciljem uključivanja mladih u javni život Grada Krka.

4. Savjet mladih ima sedam članova, a mandat im je dvije godine.

5. Prijedlog kandidata podnosi se na propisanim obrascima koji se nalaze u prilogu ovog Javnog poziva.

6. Prijedlog kandidata može se predati najkasnije do 31. ožujka 2014. godine u pisarnici Grada Krka u Krku ili poslati na adresu: Grad Krk, Gradsko vijeće, Odbor za izbor, imenovanja i razrješenja, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, s naznakom Prijedlog kandidata za člana Savjeta mladih. 

7. Članove Savjeta mladih bira Gradsko vijeće Grada Krka na prijedlog Odbora za izbor, imenovanja i razrješenja.