Najave

 • Vama glumimo! - nova sezona kazališnih programa za djecu i odrasle

  20.01.2017
  Krčki Centar za kulturu, od siječnja 2017. godine, iznova započinje s realizacijom projekta Vama glumimo! kojim će biti obuhvaćeni kazališni programi za djecu i odrasle, a odvijat će se sve do travnja, i to trećeg petka i subote u mjesecu, s time da je petak rezerviran za gostovanja predstava namijenjenih odraslima, dok je subota posvećena djeci.
   
 • Rijeka 2020 - EPK: Predstavljanje sudionika programskog pravca 27 susjedstava

  24.03.2017
  Grad Krk postao je jedna od 27 zajednica koje će biti uključene u programski pravac 27 susjedstava koji se razvija u sklopu projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture. Upravo u gradu Krku, 24. ožujka 2017. godine, bit će organizirano javno predstavljanje izabranih susjedstava iz čitave Primorsko-goranske županije.
   
 • Vozimo električne bicikle u gradu Krku!

  25.03.2017
  Prezentacija električnih bicikala s mogućnošću probne vožnje, zajedno s uvodnim predavanjem, održat će se u subotu, 25. ožujka 2017. godine, s time da će se predavanje, između 10.00 i 11.00 sati, odvijati u prostoru Velike gradske vijećnice, nakon čega na Rivi slijedi prezentacija.
   
 • Podržite globalni prosvjed Sat za planet Zemlju!

  25.03.2017
  Svjetski fond za prirodu (World Wildlife Fund) već desetu godinu za redom organizira najveću svjetsku akciju, ujedno i univerzalnu platformu za susret i razvoj ekološki osviještenih nastojanja, u nas znanu kao Sat za planet Zemlju (Earth Hour).
 • Proglašenje najboljih otočnih sportaša i sportskih ekipa u 2016. godini

  30.03.2017
  Svečanost proglašenja najboljih otočnih sportaša i sportskih ekipa u 2016. godini održat će se u četvrtak, 30. ožujka 2017. godine, u prostoru Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, s početkom u 19.00 sati, a nakon protokolarnog dijela sve ondje okupljene očekuje i zakuska.
   

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih

Temeljem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Krka i Odluke o pokretanju postupka izbora članova Savjeta mladih Javnim pozivom, Odbor za izbor, imenovanja i razrješenja Gradskog vijeća Grada Krka, objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih.

 

1. Pozivaju se udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organizacija mladih da prijave kandidate za članove Savjeta mladih. 

2. Kandidat za člana mladih je osoba od petnaest do dvadeset i devet godina života s prebivalištem na području Grada Krka.

3. Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Krka s ciljem uključivanja mladih u javni život Grada Krka.

4. Savjet mladih ima sedam članova, a mandat im je dvije godine.

5. Prijedlog kandidata podnosi se na propisanim obrascima koji se nalaze u prilogu ovog Javnog poziva.

6. Prijedlog kandidata može se predati najkasnije do 31. ožujka 2014. godine u pisarnici Grada Krka u Krku ili poslati na adresu: Grad Krk, Gradsko vijeće, Odbor za izbor, imenovanja i razrješenja, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, s naznakom Prijedlog kandidata za člana Savjeta mladih. 

7. Članove Savjeta mladih bira Gradsko vijeće Grada Krka na prijedlog Odbora za izbor, imenovanja i razrješenja.