Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Izložba MI.17 - manifestacije + nagrade + suveniri

  14.11.2017
  Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.17 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja. Dokumentarno-izložbeni projekt MI.17 tako predstavlja svojevrsnu valorizaciju odrađenog koja posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomaže u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju grada kao atraktivne turističke destinacije koja svojim gostima, ali i lokalnom stanovništvu, nudi širok spektar događanja namijenjenih različitim generacijama i afinitetima.
   

Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih

Temeljem Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Krka i Odluke o pokretanju postupka izbora članova Savjeta mladih Javnim pozivom, Odbor za izbor, imenovanja i razrješenja Gradskog vijeća Grada Krka, objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih.

 

1. Pozivaju se udruge mladih i udruge koje se bave mladima, učenička vijeća, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organizacija mladih da prijave kandidate za članove Savjeta mladih. 

2. Kandidat za člana mladih je osoba od petnaest do dvadeset i devet godina života s prebivalištem na području Grada Krka.

3. Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Krka s ciljem uključivanja mladih u javni život Grada Krka.

4. Savjet mladih ima sedam članova, a mandat im je dvije godine.

5. Prijedlog kandidata podnosi se na propisanim obrascima koji se nalaze u prilogu ovog Javnog poziva.

6. Prijedlog kandidata može se predati najkasnije do 31. ožujka 2014. godine u pisarnici Grada Krka u Krku ili poslati na adresu: Grad Krk, Gradsko vijeće, Odbor za izbor, imenovanja i razrješenja, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, s naznakom Prijedlog kandidata za člana Savjeta mladih. 

7. Članove Savjeta mladih bira Gradsko vijeće Grada Krka na prijedlog Odbora za izbor, imenovanja i razrješenja.