Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Izložba MI.17 - manifestacije + nagrade + suveniri

  14.11.2017
  Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.17 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja. Dokumentarno-izložbeni projekt MI.17 tako predstavlja svojevrsnu valorizaciju odrađenog koja posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomaže u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju grada kao atraktivne turističke destinacije koja svojim gostima, ali i lokalnom stanovništvu, nudi širok spektar događanja namijenjenih različitim generacijama i afinitetima.
   

Kampu Krku dodijeljeno prestižno priznanje Best Camping 2015.

Valamarovi kampovi u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar nastavljaju nizati međunarodne nagrade. Tako su kampovi Krk i Lanterna upravo osvojili najviše priznanje Best Camping 2015, koje su im zajednički dodijelili najveći njemački i nizozemski autoklubovi - ADAC i ANWB.

Kamp Krk (4*) ujedno je od siječnja ove godine postao i službenim članom elitne skupine najboljih 40 europskih kampova u okviru Leading Campings of Europe, dok je Lanterna još od prije dijelom tog uglednog europskog udruženja. 

Kampovi Krk i Lanterna ovime su još jednom dobili potvrdu najviše međunarodne kvalitete a, činjenica da se nalaze među 40 najboljih europskih kampova veliko je priznanje, kako hrvatskom kampingu uopće, tako i tvrtki koja je godinama ulagala u svoj kamping portfelj. To ujedno predstavlja i trajnu obvezu kreiranja vrhunske kamping usluge, inovativnih rješenja te uvođenja i praćenja trendova s ciljem da se u ovoj branši dostigne vodstvo. Ovime su Krk i Lanterna stali uz bok onim rijetkim europskim kampovima koji predstavljaju uzor ostalima, a kojih je ukupno više od 27.000, generirajući pritom godišnje oko 400 milijuna noćenja, istaknula je u priopćenju Josipa Bonifačić Cvelić, valamarova direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvojem kampova.

Podsjetimo, Kamp Krk, jedinstveni obiteljski camping resort smješten nadomak grada Krka, ističe se bazenom s grijanom vodom i wellness oazom, kao i bogatom ponudom koju pruža obiteljima s djecom. Ovaj kamp nositelj je certifikata ISO 14001, njegovu plažu krasi Plava zastava, a posebno se ističe ekološkim nastojanjima, pa uz tristotinjak zasađenih stabala maslina ima i uspostavljen jedinstveni sustav biološkog pročišćavanja otpadnih voda u kojem se pročišćena voda koristi za navodnjavanje hortikulture, dok uštedu energije u sanitarnim čvorovima omogućava korištenje obnovljivih izvora energije.