Najave

 • Krk Food Fest: Dani šurlica i šparoga

  08.04.2017
  Između 07. i 30. travnja 2017. godine duž otoka Krka - koji se obzirom na obilje domaćih namirnica smatra oazom autohtone gastronomije, možete krenuti na pravu gastro-turneju koja je dijelom prve proljetne etape Krk Food Festa, manifestacije namijenjene ljubiteljima kvalitetne hrane i jedinstvenih iskustava!
   
 • Radionica: Definiranje utjecaja medija na samopercepciju mladih žena

  27.04.2017
  Mjesec ženskog aktivizma predstavlja projekt riječke Udruge PaRiter, kojem je cilj povezivanje i osnaživanje žena svih generacija na području Primorsko-goranske županije, i to edukacijom o ženskim pravima, rodnoj ravnopravnosti i aktivističkom djelovanju, a ujedno i stvaranjem baze za njihovo umrežavanje i suradnju.
 • Proslava Dana Osnovne škole Fran Krsto Frankopan

  28.04.2017
  Proslava Dana Osnovne škole Fran Krsto Frankopan održat će se 28. travnja 2017. godine u prostorijama škole, s početkom u 10.00 sati.
   
 • Prvomajski inkubator uskoro donosi seriju koncerata i skupnu tematsku izložbu

  29.04.2017
  Ovogodišnje, jedanaesto izdanje Prvomajskog inkubatora, svojevrsnim zagrijavanjem, započelo je već 14. travnja, a (po)trajat će sve do 18. svibnja. Ovaj festival, čiju je organizaciju vodi Udruga Kreativni Krk, kao i dosad, nudit će mnoge žanrovski različite glazbene sadržaje, dopunjene međunarodnom, skupnom izložbom na temu Masovni turizam.
   

Uređenje Velike vijećnice Grada Krka

Predloženi projekt odnosi se na rekonstrukciju i opremanje prizemnog dijela upravne zgrade Grada Krka koji obuhvaća prostore: ulaznu aulu, Veliku vijećnicu, hodnik, te pomoćne prostorije. Zahvat čini uređenje interijera i opreme.

Velika vijećnica uređuje se u višenamjensku dvoranu, koja omogućava različite aktivnosti u tehnički primjerenim uvjetima (kino dvorana, dvorana za održavanje sjednica i skupova, prezentacije, edukacije, projekcija, predstava i sl.). Postojeća aula se uređuje u smislu obnove materijala i opreme, gdje će se u dijelu aule smjestiti mali bar s točionikom i pultom, koji je predviđen za povremenu upotrebu (skupovi i sl.). Kapacitet dvorane je ukupno 118 mjesta, a moguć je i smještaj dodatnih stolova i stolica za praćenje aktivnosti (novinari, seminar i sl.). Ciljevi projekta su stvaranje preduvjeta za održiv gospodarski i društveni razvoj povećanjem kvalitete i dostupnosti kulturnih, društvenih i drugih javnih usluga. Ciljane skupine su stanovnici Grada Krka i otoka Krka, poslovni sektor, sudionici i organizatori skupova i drugih događanja, turisti i posjetitelji. 

 

Nositelj projekta: Grad Krk. 

 

Vlasništvo: Grad Krk.

 

Procijenjena vrijednost projekta (rekonstrukcija i opremanje): 2.660.082,63 bez PDV-a.

 

Status projektne dokumentacija: ishodovana potvrda na glavni projekt.