Najave

 • Priključite se četverodijelnom naprednom tečaju fotografije

  04.11.2017
  Foto klub Krk, od 04. do 25. studenog 2017. godine, organizira napredni tečaj fotografije koji će se na različitim krčkim lokacijama - u prirodi ili predavaonici (smještenoj u prostorijama Društvenog centra Krk) - odvijati svake subote (uglavnom) između 11.00 i 13.00 sati, uz mogućnost pomicanja termina, i to u prethodnom dogovoru sa svim polaznicima.
   
 • Posljednji ovogodišnji ciklus besplatnog tečaja za trudnice

  13.11.2017
  Posljednji ovogodišnji ciklus višednevnog tečaja pripreme trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje 13. studenog u biblioteci Doma zdravlja Krk, na adresi Vinogradska bb u gradu Krku, s početkom u 17.30 sati.
 • Izložba MI.17 - manifestacije + nagrade + suveniri

  14.11.2017
  Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.17 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja. Dokumentarno-izložbeni projekt MI.17 tako predstavlja svojevrsnu valorizaciju odrađenog koja posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomaže u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju grada kao atraktivne turističke destinacije koja svojim gostima, ali i lokalnom stanovništvu, nudi širok spektar događanja namijenjenih različitim generacijama i afinitetima.
   

Uređenje Velike vijećnice Grada Krka

Predloženi projekt odnosi se na rekonstrukciju i opremanje prizemnog dijela upravne zgrade Grada Krka koji obuhvaća prostore: ulaznu aulu, Veliku vijećnicu, hodnik, te pomoćne prostorije. Zahvat čini uređenje interijera i opreme.

Velika vijećnica uređuje se u višenamjensku dvoranu, koja omogućava različite aktivnosti u tehnički primjerenim uvjetima (kino dvorana, dvorana za održavanje sjednica i skupova, prezentacije, edukacije, projekcija, predstava i sl.). Postojeća aula se uređuje u smislu obnove materijala i opreme, gdje će se u dijelu aule smjestiti mali bar s točionikom i pultom, koji je predviđen za povremenu upotrebu (skupovi i sl.). Kapacitet dvorane je ukupno 118 mjesta, a moguć je i smještaj dodatnih stolova i stolica za praćenje aktivnosti (novinari, seminar i sl.). Ciljevi projekta su stvaranje preduvjeta za održiv gospodarski i društveni razvoj povećanjem kvalitete i dostupnosti kulturnih, društvenih i drugih javnih usluga. Ciljane skupine su stanovnici Grada Krka i otoka Krka, poslovni sektor, sudionici i organizatori skupova i drugih događanja, turisti i posjetitelji. 

 

Nositelj projekta: Grad Krk. 

 

Vlasništvo: Grad Krk.

 

Procijenjena vrijednost projekta (rekonstrukcija i opremanje): 2.660.082,63 bez PDV-a.

 

Status projektne dokumentacija: ishodovana potvrda na glavni projekt.