20. humanitarni božićno-novogodišnji koncert krčkih osmoškolaca

Jubilarni, 20. božićno-novogodišnji koncert u izvedbi učenika s područja čitavog otoka, u organizaciji Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, održat će se u četvrtak, 22. prosinca 2022. godine, u Velikoj sportskoj dvorani Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, s početkom u 17.00 sati.

Ova hvalevrijedna blagdanska priredba osim po masovnosti izvođača - ponajviše združenom zboru sastavljenom od četiristotinjak raspjevanih osmoškolaca - prepoznatljiva je barem po još dvjema značajkama: masovnosti publike koja redovito dvoranu ispuni do posljednjega mjesta, ali i neprekinutom humanitarnom angažmanu kojim se nastoji doprinijeti rješavanju problema iz naše sredine. Pored zbora Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, na koncertu će sudjelovati i zborovi iz područnih škola Baška, Punat, Vrbnik i Vrh, a u širenju pravog blagdanskog raspoloženja pridružit će im se pjevači Osnovne škole Malinska-Dubašnica i Osnovne škole Omišalj, s pripadajućom Područnom školom Dobrinj.

Prema tome, pozivaju se svi da podrže mlade krčke kreativce - pjevače, plesače, recitatore i glumce - te ujedno svojim dobrovoljnim prilozima pomognu potrebitim sugrađanima!