Sjednice 2018.

12. sjednica Gradskog vijeća: Proračunom osiguran godišnji budžet od 89,5 milijuna kuna

U Malenoj gradskoj vijećnici, 19. prosinca 2018. godine, na poziv predsjednika Marinka Pavlića, održana je 12. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka tijekom koje su raspravljene teme o kojima više doznajte iz priloga u nastavku.

10. sjednica Gradskog vijeća: S ciljem prijave na natječaj, podržan projekt Rekonstrukcije Društvenog doma Bajčići

U Malenoj gradskoj vijećnici, 12. rujna 2018. godine, na poziv predsjednika Marinka Pavlića, ali uz predsjedavanje Joispa Brusića (potpredsjednika iz redova vlasti) održana je 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka tijekom koje su raspravljene teme o kojima više doznajte iz priloga u nastavku.

09. sjednica Gradskog vijeća: Usvojena I. izmjena ovogodišnjeg Proračuna

U Malenoj gradskoj vijećnici, 06. kolovoza 2018. godine, na poziv predsjednika Marinka Pavlića, održana je 09. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka tijekom koje su raspravljene teme o kojima više doznajte iz priloga u nastavku.

08. sjednica Gradskog vijeća: Zamjenom nekretnina osigurane parcele za izgradnju novih kapaciteta dječjeg vrtića

U Malenoj gradskoj vijećnici, 27. lipnja 2018. godine, na poziv predsjednika Marinka Pavlića, održana je 08. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka tijekom koje su raspravljene teme o kojima više doznajte iz priloga u nastavku.

07. sjednica Gradskog vijeća: Najavljeni izbori za mjesne odbore

U Malenoj gradskoj vijećnici, 28. ožujka 2018. godine, na poziv predsjednika Marinka Pavlića, održana je 07. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka tijekom koje su raspravljene teme o kojima više doznajte iz priloga u nastavku.

06. sjednica Gradskog: Izmjenama Statuta do osnivanja dvaju novih mjesnih odbora

U uredu gradonačelnika, 30. siječnja 2018. godine, na poziv predsjednika Marinka Pavlića, održana je 06. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka tijekom koje su raspravljene teme o kojima više doznajte iz priloga u nastavku.