Decumanus 2019.

Članice Rukotvorina Krk predstavile prigodnu blagdansku izložbu

Pred punim auditorijem Galerije Decumanus, 07. prosinca 2019. godine, otvorena je blagdanska izložba članica Udruge Rukotvorine Krk pod nazivom Najljepše doba u godini na kojoj su svoje radove pored krčkih kreativki, također, predstavile korisnice krčkog Doma za starije osobe Mali Kartec, ali i Preložanka Smiljana Strahija.

Najljepše doba u godini, prigodna izložba Udruge Rukotvorine Krk

Najljepše doba u godini naziv je blagdanske izložbe članica Udruge Rukotvorine Krk čije će se otvorenje održati u subotu, 07. prosinca 2019. godine, s početkom u 18.00 sati, u krčkoj Galeriji Decumanus, s time da će postav svim zainteresiranim posjetiteljima biti na raspolaganju sve do 20. prosinca, svakim radnim danom između 10.00 i 12.00 te 16.00 i 18.00 sati.

Izložba MI.19 kao poticaj promišljanju rezultata netom završene sezone

U Galeriji Decumanus, još 15. studenog 2019. godine, postavljena je dokumentarna izložba MI.19 - manifestacije + nagrade + suveniri, kojoj je zadaća da posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomogne u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju rezultata netom završene sezone, predstavljajući pritom najbolju motivaciju za pripremu nadolazećeg turističkog ciklusa.

Izložba MI.19 - manifestacije + nagrade + suveniri

Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.19 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja.

Štorija o galiji: Bokeljski dio opusa Ivana Volarića predstavljen Krčanima

Kao dio manifestacije Štorija o galiji Cristo Ressussitato, a u sklopu programa međunarodne kulturne suradnje koju već devet uzastopnih godina zajednički provode gradovi Krk i Kotor, 06. listopada 2019., u krčkoj galeriji Decumanus, otvorena je izložba Od Boke kotorske do Krk: Ivan Volarić - Piturić, Pomorskog muzeja Crne Gore.

Izložbom SELFIEspection Sanje Jureško zaključen ovogodišnji LINK IN ART

Izložbom akrila na platnu Sanje Jureško pod nazivom SELFIEspection, u krčkoj Galeriji Decumanus postavljenoj 05. rujna 2019. godine, zaključeno je peto izdanje dvomjesečnog izložbenog projekta LINK IN ART tijekom kojeg su se, na temu Suvremena figuracija i povratak realizmu u novoj hrvatskoj umjetnosti, publici, također, predstavile Ivona Jurić i Petra Grozaj.

Izložbom Moonlight Petre Grozaj nastavljen ovogodišnji LINK IN ART

Izložbom ulja na platnu Petre Grozaj pod nazivom Moonligt, u krčkoj Galeriji Decumanus postavljenoj 15. kolovoza 2019. godine, nakon postava Ivone Jurić, nastavljeno je peto izdanje dvomjesečnog izložbenog projekta LINK IN ART tijekom kojeg će se do kraja rujna, na temu Suvremena figuracija i povratak realizmu u novoj hrvatskoj umjetnosti, publici predstaviti i Sanja Jureško.

Izložbom slikarskih impresija Ivone Jurić otvoren ovogodišnji LINK IN ART

Izložbom slikarskih impresija Ivone Jurić pod nazivom Čitanja iz pejzaža, u krčkoj Galeriji Decumanus postavljenoj 25. srpnja 2019. godine, otpočelo je peto izdanje dvomjesečnog izložbenog projekta LINK IN ART tijekom kojeg će se do kraja rujna, na temu Suvremena figuracija i povratak realizmu u novoj hrvatskoj umjetnosti, publici, također, predstaviti Petra Grozaj i Sanja Jureško.

U kontrapunktu: Zajednička izložba Sunčane Simichen i Ane Hrćan Šojat

U Galeriji Decumanus, u organizaciji Centra za kulturu Grada Krka, između 05. i 25. srpnja 2019. godine, može se razgledati izložbeni projekt U kontrapunktu, koji, obrađujući temu Reciklaže - transkripcija i modifikacija svakodnevice, združuje radove dviju suvremenih hrvatskih umjetnica, i to grafike Sunčane Simichen i asemblaže Ane Hrćan Šojat.

Dan Grada Krka: Predstavljen nastavak retrospektive Ivane Popović

U završnici proslave Dana Grada Krka, u Galeriji Decumanus, 21. lipnja 2019. godine, uz neformalno druženje, predstavljena je druga dionica retrospektivne izložbe Ivane Popović koju u suradnji sa zagrebačkim Muzejom suvremene umjetnosti (MSU) priređuje Centar za kulturu Grada Krka.

  • 1
  • -
  • 2
  • -
  • 3