Krk Info: Preuzmite novo, ažurirano i dopunjeno izdanje gradskog vodiča

Vodič Krk Info, kojeg svake godine publicira Turistička zajednica Grada Krka, na jednom mjestu donosi informacije o lokalnoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi te ponudi smještaja, znamenitostima, atrakcijama i izletima, kao i brojne servisne infomacije od značaja za turiste, ali i turističke djelatnike.

Ova iscrpna publikacija odličan je alat za razumijevanje destinacije tj. lakše snalaženje u gradu Krku i njegovoj okolici, s time da je njezin sadržaj ove godine ažuriran te dopunjen dodatnim korisnim podatcima i materijalima.

Osvježeni vodič na 64 stranice, uz uvodnik, tako donosi osam poglavlja: Što vidjeti, Aktivan odmor, Plaže, Gastronomija, Kako se zabaviti, Gdje odsjesti, Korisne informacije i Okružje grada Krka. U aktualnom izdanju naići ćete na nove atraktivne fotografije i ažurirani plan grada Krka s okolnim naseljima (uključujući Kornić, Muraj, Glavotok, Brzac, Milohniće, Linardiće, Vrh, Salatiće, Poljica, Bajčiće, Nenadiće, Broziće, Kapovce, Brusiće, Žgaljiće, Pineziće i Skrbčiće). Vodič je nadopunjen i novim, relevantnim rubrikama na temu dvaju interpretacijskih centara: Interpretacijskog centra povijesti pomorske baštine otoka Krka i Interpretacijskog centra Krk otvorenog u Frankopanskom kaštelu, u sklopu Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana. Također, zasebno poglavlje u vodiču zaslužila je i krčka Camino ruta.

Tiskano izdanje vodiča - dostupno u hrvatskoj, engleskoj, talijanskoj i njemačkoj jezičnoj varijanti - može se preuzeti u krčkom Turističko-informativnom centru, J. J. Strossmayera 9, od ponedjeljka do nedjelje, između 07.30 i 21.30 sati. U digitalnom (.pdf) formatu vodič je dostupan na hrvatskom, slovenskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, a osim iz priloga ove obavijesti može se preuzeti i s internetskih stranica Turističke zajednice Grada Krka.

Na stražnjoj stranici korica vodiča dostupan je QR kod koji vodi do portala AlaŠu (Let's go) s kalendarom događanja za područje grada, ali i čitavog otoka Krka, i to s mogučnošću višestrukog selektiranja i ispisivanja svih ondje promoviranih sadržaja.

Turistička zajednica Grada Krka zadržava pravo izmjene radnog vremena i određenih informacija u vodiču, sukladno epidemiološkoj situaciji!


Krk Info 2021.: digitalno (.pdf) izdanje