Na krčku Scenu Zidine stupio Tarik Filipović u ulozi u kojoj ga publika još nije imala prilike vidjeti

Kazališni program 66. Ljetnih priredbi, 26. srpnja 2022. godine, donio je novi kazališni show Seks & Glad - Doktor za one stvari, što znači da je na krčku Scenu Zidine stupio slavni Tarik Filipović, i to u ulozi u kojoj ga publika još nije imala prilike vidjeti!

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac, u sedamdesetak minuta mnogobrojnu krčku publiku poveo je na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. Koliko god živjeli u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Seks & Glad - Doktor za one stvari predstava je koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode. Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je kao autor i glumac sudjelovao Tarik Filipović (Predsjednici&ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro...), tako je i ovom mono-showu primarni zadatak bio publiku opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova nezgodna vremena. A Tarik se još jednom dokazao kao pouzdan doktor za naše nevolje i mrzovolje...

 

 

Predstava je zamišljena kao multimedijalna i interaktivna te je u formi kolažnog showa ponudila red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redateljski touch Marija Kovača. Producent predstave je Mario Gigović za produkcijsku kuću FIJI i tvrtku Music Time.

U nastavku kazališnog dijela Ljetnih priredbi, već u ponedjeljak, 01. kolovoza, slijedi komedija Na kavici u podne, nova uspješnica popularnog Teatra Gavran, a u srijedu, 03. kolovoza, predstava za djecu, svojevrsni mini-mjuzikl Puffi u šumi (3+) kreiran u produkciji Kazališne družine Smješko.

 

 

Ulaznice za programe ovogodišnjih Ljetnih priredbi kupuju se na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, Josipa Jurja Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata. U suprotnom, ulaznice se mogu rezervirati telefonom na 051 220 041.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju već tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.