Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dostupna edukacija za pozive vrijedne ukupno 68 milijuna kn

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, 27. srpnja 2018. godine, organiziralo je informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za sljedeće pozive: WWW vaučeri za MSP-ove i Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT), s time da je njihov cjelokupni sadržaj dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva.

Cilj Poziva WWW vaučeri za MSP-ove ogleda se u jačanju tržišne pozicije i povećanju konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu unaprjeđenja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podršci razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. (od 11.00 sati) do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15.200.000,00 kn.

Cilj Poziva Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) ogleda se u jačanju tržišne pozicije, povećanju konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije, kao i podršci razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 28. kolovoza 2018. (od 11.00 sati) do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kn.

 

WWW vaučeri za MSP-ove:

 

 

WWW vaučeri za MSP-ove: pitanja i odgovori:

 

 

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT):

 

 

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT): pitanja i odgovori: