Noć muzeja: Krk - mijene u vremenu, izložba Ivice Brusića Bruje

Povodom sve popularnije nacionalne inicijative Noć muzeja koju i ove godine, jedanaesti put za redom, provodi Hrvatsko muzejsko društvo, Centar za kulturu Grada Krka u suradnji s krčkim majstorom fotografije Ivicom Brusićem Brujom, priređuje zanimljiv izložbeni program pod nazivom Krk - mijene u vremenu.

Sama izložba, između 29. siječnja i 17. veljače 2016. godine, bit će postavljena u krčkoj Galeriji Decumanus, a svi zainteresirani posjetitelji moći će je razgledati svakim radnim danom od 10.00 do 13.00 sati, s time da će otvorenje, u Noći muzeja, 29. siječnja, s početkom u 18.00 sati, pratiti zanimljive radionice, a sve to uz čašicu finog kuhanog vina! 
Krk - mijene u vremenu prva je samostalna izložba Ivice Brusića Bruje, točnije svojevrstan fotografsko-dokumentaran projekt, koji bi Krčane, kroz izložene fotografske predloške, trebao podsjetiti kako je naš grad izgledao nekada, odnosno kako u odnosu na konture iz prošlosti izgleda danas. 
 
 
Gledajući poduplane fotografije prepoznatljivih krčkih lokacija, svoje i one otisnute na starim razglednicama (i kao takve otrgnute zagrljaju prošlosti), fotografije čiji nastanak dijele desetljeća, pa čak i stoljeće, priznaje autor, bilo je teško oteti se iznenađenju! Stoga dođite na izložbu i upustite se u jedinstveno vizualno istraživanje koje bi vas naposljetku trebalo dovesti do pitanja - Krk nekada ili Krk danas?