Evo ti pa slušaj! ove godine u ritmu hip-hopa uz Kandžiju i Kooladea

Sedmo izdanje festivala alternativne glazbe Evo ti pa slušaj!, za čiju se organizaciju brinu neumorni članovi Udruge Kreativni Krk, održat će se 27. kolovoza 2016. godine na boćalištu Sportsko-rekreativnog centra Josip Uravić Pepi, s time da je start planiran u 21.00 sat. Koncertni program je besplatan!

Ovogodišnji lineup čine riječki progresivni funk-rock kvartet Silk Milk, zatim krčki rockeri Buco i Kalašnjikovi, te headlineri osječki reper Kandžija u društvu svog polivalentnog pratećeg benda Gole žene (Darkan Kingić, Funky G, Meso, Midi Cobain, Pipos, Egoless i Toxara) i za kraj Matko Šašek, svima poznatiji kao Koolade, jedno od najznačajnijih imena domaće hip-hop scene čija je glazbena karijera započela krajem 90-ih kada je postao dijelom Blackouta i svojim producentskim touchem obogaćivao radove naših hip-hop doajena, da bi uskoro dobio priliku surađivati i s mnogim imenima svjetske hip-hop glazbe.
Inače, festivalsko zbivanje Evo ti pa slušaj! ispočetka je zamišljeno kao mogućnost da se publici ukaže na uzavrelu aktivnost lokalnih demo bendova da bi s vremenom preraslo u solidno posjećeno događanje poznato po kvalitetnoj alternativnoj glazbi različitih žanrova, kojem dozu opuštenosti i dobrih vibracija daje upravo vrijeme održavanja - posljednja subota u kolovozu. Tako ni ove godine ne propustite priliku za posljednjom ovoljetnom čagom, ovog puta u zaraznom hip-hop ritmu!