Obavijest: Dodjela božićnica krčkim umirovljenicima

Temeljem Zaključka Kolegija gradonačelnika, svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 80 godina, a koji NISU korisnici doma za starije osobe te članovi niti jedne udruge umirovljenika, u povodu predstojećeg blagdana Božića, dodijelit će se božićnice u iznosu od 200,00 kuna.

Božićnicu je potrebno zatražiti putem Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Krka, točnije dostavom osobnih podataka koji uključuju: ime i prezime, mjesto i adresu prebivališta, datum rođenja te OIB broj, i to e-mailom na: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr, telefonom na: 051/401-120 ili pismenom dostavom traženih podataka u pisarnicu Grada Krka (I. kat, soba 27, Trg bana Josipa Jelačića 2).

Prethodno navedeni iznos potom će se poštanskom uplatnicom uputiti na adresu prebivališta podnositelja zahtjeva, s time da se zahtjevi zaprimaju u razdoblju od 01. do 31. prosinca 2021. godine.

Svi podatci dostavljeni Gradu Krku obrađivat će se isključivo u svrhu utvrđivanja prava za isplatu jednokratne potpore - božićnice. Dostavom podataka umirovljenik ovlašćuje Grad Krk da iste ima pravo provjeravati, obrađivati i koristiti sukladno zakonu koji uređuje zaštitu osobnih podataka.