I ove godine, grad Krk doživite u posebnom blagdanskom ozračju!

Proteklog je vikenda, zahvaljujući djelatnicima Vecle, Grad Krk obukao svoje svečano, blagdansko ruho. Upaljena adventska svjetla te podignuti blagdanski ukrasi, među kojima je i mnogo novih, pozivnica su svima da s obitelji i prijateljima posjete i uživaju u posebnom blagdanskom ozračju grada Krka!

Stoga, ne zaboravite ponijeti mobitele i/ili fotoaparate i zabilježiti svoju blagdansku šetnju te ju potom podijeliti na društvenim mrežama koristeći oznaku #VisitKrkCity. Upravo putem takvih objava, a koristeći medij društvenih mreža, Turistička zajednica Grada Krka potrudit će se predstaviti sve ljepote našeg grada u predblagdanskoj atmosferi.

Kako bi se pridružili i novoj blagdanskoj inicijativi Hrvatske turističke zajednice, svojoj objavi možete pridružiti i oznaku #EnjoyTheMagicOfCroatia koja ima za cilj pozvati domaće i strane turiste da upoznaju ljepote Hrvatske u vrijeme adventa, i to putem fotografija i video zapisa objavljenih na društvenim mrežama.

Kao i dosad, zdravlje i sigurnost posjetitelja na prvom su mjestu, prema tome, svi koji budu dolazili u grad Krk mole se da ostanu odgovorni te se pridržavaju svih propisanih mjera.

Dodajmo tome kako će Turistička zajednica Grada Krka od petka, 04. prosinca, u Turističkom-informativnom centru (TIC-u), na adresi J. J. Strossmayera 9 u gradu Krku, radnim danima između 08.00 i 15.00 sati, dijeli besplatne božićno-novogodišnje čestitke svim privatnim iznajmljivačima, partnerima i suradnicima.

Također, ovogodišnjem blagdanskom ozračju svakako će pridonijeti i program proslave bladana sv. Nikole, tradicionalno u organizaciji Centra za kulturu Grada Krka, te realizacija novoosmišljenog projekta Advent u izlogu kojim Udruga Kreativni Krk, u suradnji s Osnovnom školom Fran Krsto Frankopan, krčku starogradsku jezgru planira pretvoriti u veliki izložbeni prostor!