Poziv Kvarner Family iznajmljivačima za uključenje u marketinšku akciju Obiteljski paket

Turistička zajednica Kvarnera u sklopu projekta Kvarner Family pokreće marketinšku akciju Obiteljski paket kojom bi se vlasnicima obiteljskog smještaja, ujedno i nositeljima oznake kvalitete Kvarner Family pomoglo u povećanju konkurentnosti apartmana s pomoćnim ležajevima tijekom perioda predsezone i posezone.

 
 
Akcijom Obiteljski paket u apartmanima s pomoćnim ležajevima (apartmani 2+1, 2+2, 4+1, 4+2, 6+1 i 6+2 te studiopartmani 2+1 i 2+2), u periodu od 23. svibnja do 17. srpnja te od 05. rujna do 30. listopada, vlasnici obiteljskog smještaja pružili bi svojim gostima mogućnost: besplatnog smještaja na pomoćnim ležajevima za djecu do 18 godina, košaricu dobrodošlice (bocu mineralne vode i svježe voće u hladnjaku) te obiteljski kupon u vrijednosti od 10 % popusta na ulaznice za neku od lokalnih atrakcija (poput panoramske vožnje brodom, ulaznice za spilju, muzej, akvarij i slično). 
Svi oni koji se pozitivno očituju na ovaj poziv, pristupili bi potpisivanju ugovora s turističkom zajednicom kojim bi stekli pravo na korištenje oznake Obiteljski paket u svim promotivnim materijalima. Ova oznaka u obliku paketa s mašnom na kojem bi bilo ispisano - Obiteljski paket (Family Package), posebno bi se isticala na portalu kvarnerfamily.hr. Također, i agencije s oznakom kvalitete Kvarner Family Agency isticale bi ovu posebnu akciju ako imaju sklopljene ugovore s domaćinstvima koje nude navedene pogodnosti.
Svi detalji i informacije vezane uz ovaj projekt mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Kvarnera telefonom na 051 272 988 ili mail na kvarner@kvarner.hr.