Prijavite se za sudjelovanje na konferenciji Best Stay koja ove godine gostuje na području Grada Krka

Od 2015. godine, konferencija Best Stay, u organizaciji tvrtke Proper d.o.o. iz Rijeke, okupila je više od 1.000 hotelijera, predstavnika turističkih agencija i turističkih zajednica, stručnjaka u turizmu te dobavljača. Dosad je održana u Opatiji (2015., 2016. i 2019.), Splitu (2017.) i Dubrovniku (2018.), a ove se godine, i to 07. i 08. listopada, priređuje na području Grada Krka, točnije u Agroturizmu Dvori Sv. Jurja!

Ovo događanje svake godine okupi tristotinjak sudionika, uzimajući u obzir konferencije, izložbe i konkretne sastanke, a teme su uvijek iz sfere najnovijih trendova u turizmu, u namjeri osiguravanja što boljeg iskustva gostiju, uz naglasak na domaće i inozemne primjere iz prakse.

Kao govornici potvrđeni su: Goran Fabris (Jadran d.d., Hrvatska), Marin Lovrić (Maistra d.d., Hrvatska), Mario Ovsenjak (Hotel Gotham, Ujedinjeno Kraljevstvo), Vladimir Marinković (SAINT TEN Hotel, Srbija), Mirella Premeru (Valamar Riviera Hotels, Hrvatska), Jelena Ognjenović (CentreVille Hotel & Experiences, Crna Gora), Ninoslav Vidović (Hilton Hotels & Resorts, Ujedinjeni Arapski Emirati), Novak Bojanić (Sheraton Novi Sad, Srbija) i Marina Josipović (Hotel Park, Hrvatska).

Ovogodišnja konferencija posebnu pozornost posvetit će Redefiniranju i rastu turizma nakon pandemije, a samo neke od najavljenih rasprava povest će se o sljedećim temama: Pozicioniranje Hrvatske i regije na svjetskom turističkom tržištu do 2025. godine, Što je danas najbolji mogući guest experience?, Što je to novo normalno kada govorimo o tehnologiji u turizmu?, Koja je uloga tehnologije u oporavku turizma od pandemijske krize?, Koja je uloga interaktivne tehnologije u kreiranju posebnog iskustva gosta, Kako profitirati od promjena koje donosi post-pandemijski gost?, Koji će trendovi oblikovati turizam u 2022. godini?...

Kotizacija za dvodnevno sudjelovanje na konferenciji za hotelijere te predstavnike turističkih zajednica i agencija iznosi 1.000,00 kn, a za sve ostale subjekte 1.500,00 kn. Preostale informacije mogu se dobiti telefonom i mailom na: +385 (0)98 184 17 57 i info@proper.com.hr, ili preuzeti s internetske stranice događanja: beststayevent.com.


Best Stay 2021.: Brošura
Best Stay 2021.: Registracija