Radionica: Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske

Udruga ruralnog turizma Hrvatske u suradnji s LAG-om Kvarnerski otoci poziva na jednu od radionica motiviranu temom Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske. Radionica će se održati u srijedu, 17. studenog 2021. godine, u Velikoj gradskoj vijećnici (Kino Krk), Trg bana Josipa Jelačića 2, s početkom u 18.00 sati.

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i slično te predstavnicima turističkih zajednica i lokalnih akcijskih grupa. Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju internetske aplikacije: moj-seoski.hr kojom upravlja Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, a koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma. Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom internetskog portala Hrvatske turističke zajednice: hrvatska.hr.

Radionicu će, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, održati Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske o kojoj više saznajte sa službene internetske stranice: idemonaselo.hr.

Sudjelovanje na radionici potrebno je prethodno prijaviti najkasnije do ponedjeljka, 15. studenog, i to e-mailom na udruga.rth@gmail.com ili telefonom na 099 6650 634.