Stand up večer: Boca istine B.I.S comedy skupine

Četvrto poglavlje manifestacije Kreativni kolovoz Kreativnog Krka, za čiju je organizaciju zadužena Udruga Kreativni Krk, u subotu, 22. kolovoza 2020. godine, u Frankopanskom kaštelu, s početkom u 21.00 sati, donosi Stand up večer: Boca istine u izvedbi Tina Sedlara, Marka Dejanovića i Gorana Vinčića Vinča.

Istina je, trojica komičara iz B.I.S comedy skupine stižu u grad Krk! Jedan je Zagrepčanin, drugi Slavonac, a treći Bosanac, i dosad su nasmijali na tisuće ljudi. Također, istina je da nijedan od njih trojice nije baš posve normalan; redovito se sramote i o tome ih, na pozornici, nije ni najmanje sram pričati, kao ni o temama o kojima drugi ni ne pomišljaju. Stand up show Boca istine prožet je njihovim najboljim forama i najzabavnijim dogodovštinama, što znači da će zajedno s krčkom publikom zavrtjeti bocu, pa neka istina krene, i sve nasmije do suza!  

Cijena ulaznice za ovu stand up predstavu iznosi 50,00 kn, a budući da je njihov broj ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera, one se mogu prethodno rezervirati, i to na način da svoje ime, prezime i broj telefona pošaljete ili u Inbox Facebook profila Udruge Kreativni Krk, ili e-mailom na: kreativnikrk@gmail.com. Za sve dodatne informacije potrebno je pratiti objave na navedenom Facebook profilu.

 

Prilozi: