Sv. Nikola: Obavijest o dočeku i podjeli poklon paketa

I ove će godine zbog općepoznatih okolnosti, uslijed epidemije bolesti COVID-19, a podredno tome i provođenju epidemioloških mjera, program dočeka sv. Nikole i podjele poklon paketa biti isti kao i lani.

O dolasku sv. Nikole i obilasku grada sve je sadržano u letku iz priloga ove obavijesti, a kojeg će svako dijete, u dogledno vrijeme, dobiti u vrtiću, odnosno djeca koja nisu polaznici vrtića zaprimit će pozivnicu uz koju će taj letak biti priložen.

Podjela poklon paketa vršit će se na način da će svi mališani polaznici Dječjeg vrtića Katarina Frankopan Krk, kao i nižih razreda Osnovne škole Fran Krsto Frankopan, a koji su prijavljeni na području Grada Krka, svoje poklone dobiti u ponedjeljak, 06. prosinca, u vrtiću ili školi, u svojim odgojnim skupinama ili razredima, a iste će im podijeliti njihove odgojiteljice ili učiteljice.

Za djecu koja ne pohađaju vrtić, a prijavljena su na području Grada Krka, pokloni će se preuzimati uz obvezno predočenje pozivnice koja će biti poslana na adresu na kojoj je dijete prijavljeno. Pokloni će se preuzimati 06. prosinca, od 15.00 - 18.00 sati, pred kupolom koja će biti postavljena ispod koprivića (ulaz u Veliki park) uz obvezno poštivanje svih epidemioloških mjera.

Za sve ostale informacije obratite se Centru za kulturu Grada Krka telefonom na 051 220 041.

Prilozi: