U Krku odsad možete parkirati brže i povoljnije uz PayDo aplikaciju

Svim stanovnicima grada Krka, kao i turistima, sada je omogućeno brže i povoljnije parkiranje putem besplatne PayDo mobilne i web aplikacije. Tako odsad na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak parkirnih karata.

Grad Krk je 67. lokacija s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građani koji su dosad plaćali parkiranje putem SMS-a mogu ostvariti konkretne svakodnevne uštede. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji dosad uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput turista zbog kojih je aplikacija dostupna i na stranim jezicima.

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica, što znači da se 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno zvana Pajdo, trenutno je osim u gradu Krku dostupna u još 66 hrvatskih gradova, i to u: Balama, Biogradu na Moru, Bjelovaru, Cavtatu, Crikvenici, Čakovcu, Donjem Miholjcu, Dubrovniku, Đakovu, Đurđevcu, Fažani, Grožnjanu, Hvaru, Jastrebarskom, Karlovcu, Kaštelima, Koprivnici, Korčuli, Kostreni, Ludbregu, Makarskoj, Mariji Bistrici, Murteru, Novom Vinodolskom, Novigradu, Ogulinu, Okrugu Gornjem, Omišu, Opatiji, Orebiću, Osijeku, Podstrani, Poreču, Posedarju, Požegi, Prekom, Primoštenu, Puli, Rabu, Rijeci, Rogoznici, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slanom, Slavonskom Brodu, Solinu, Splitu, Stonu, Svetom Filipu i Jakovu, Šibeniku, Tisnom, Tribunju, Trogiru, Trpnju, Tučepima, Umagu, Varaždinu, Velikoj Gorici, Vinkovcima, Virovitici, Vodicama, Vodnjanu, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Aplikacija PayDo prilagođena je najpopularnijim mobilnim platformama: iOS (App Store) i Android (Google Play), a može se preuzeti i s web stranice: paydo.hr.

 

 

Idealno rješenje za iznajmljivače smještaja bez vlastitih parkirališnih mjesta

 

Nemati parkirnih mjesta uz najam privatnog smještaja turistima i iznajmljivačima svakim danom postaju sve veći problem. No, u nedostatku vlastitih parkirališnih mjesta, boutique hoteli i mali iznajmljivači sada putem aplikacije PayDo svojim gostima mogu omogućiti plaćanje parkiranja na području grada, ali i u svim drugim lokacijama diljem zemlje gdje je aplikacija aktivna. Jednim potezom određena svota uplaćuje se na PayDo račun te dodjeljuje gostu. Ovu simboličnu gestu gosti cijene, a i kod samog oglašavanja smještaja iznajmljivači rješavaju problem problematične stavke plaćanja parkiranja.

 

Zašto PayDo:

 

– jer je besplatan i ukida dodatne troškove plaćanja parkiranja;

– jer je siguran i pouzdan;

– jer u suradnji s kompanijom Mastercardom omogućuje povoljnije parkiranje.

 

Više o Infoartu

 

U svojih 30 godina postojanja Infoart se bavi razvojem vlastitih poslovnih rješenja i rješenja za mobilna plaćanja. Uz implementacije maloprodajnih, ERP i HR rješenja, ponosni su na svoj razvojni centar koji razvija parking aplikacije za više od 100 gradova u Njemačkoj. Glavni proizvod Infoarta je IGEUS integracijska i platna (payment) platforma koja mjesečno procesira 800 milijuna transakcija, od čega su više od 2 milijuna samo naplate parkinga.

 

parkiranje_02.jpg

 

PayDo promotivni letak [.pdf]: hrvatski, engleski, njemački i talijanski.