U Krku otvoren novi ured Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe

U sklopu Podružnice Primorsko-goranske županije, nakon dugog niza godina, u gradu Krku ponovo su otvorena vrata ureda Hrvatske poljoprivredno-šumarske  savjetodavne službe.

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba kao javna ustanova iz domene poljoprivrede prati i savjetuje poljoprivrednike kroz proizvodnju na njihovim OPG-ovima, savjetuje poljoprivredne proizvođače o mogućnostima ostvarivanja prava kroz EU mjere Ruralnog razvoja, a pomaže i kod popunjavanja jedinstvenih zahtjeva za izravna plaćanja i slično. Također, Služba provodi i edukacije mladih poljoprivrednika, ekoloških proizvođača kao korisnika dodatnih plaćanja iz mjera ruralnog razvoja te svih onih poljoprivrednih proizvođača koji su željni steći vještine i znanja iz područja svoje poljoprivredne proizvodnje.

Za sve informacije i upite možete se obratiti stručnoj savjetnici za poljoprivredu Marijani Lemić, mag. ing. fitomedicine, na adresi Kvarnerska 21, ili ju kontaktirati telefonom na 099 311 77 21.

Radno vrijeme Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe, uključujući ured i terenski rad, je od ponedjeljka do petka, između 08.00 i 16.00 sati.