Udruga Žene za otok: Predavanje Kako do novca iz europskih fondova?

Želite li iskoristiti bespovratna sredstva europskih fondova za razvoj svog poslovanja? Ako ste poduzetnik i tražite načine kako financirati razvoj inovacija, ojačati konkurentnost ili digitalno transformirati vlastito poslovanje, onda slijedi predavanje za vas!

Edukacija koju donosi Udruga Žene za otok održat će se u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine, s početkom u 18.00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Krka (Kinu Krku), a provest će je Vesna Hajdarević, direktorica tvrtke Benefit biro d.o.o. iz Rijeke, konzultantica i stručnjakinja za europske fondove i javnu nabavu s više od jedanaest godina iskustva. Pritom će okupljenima predstaviti:

  • koji su natječaji najavljeni za 2024. godinu i kada se očekuje njihova objava,
  • koje su prihvatljive aktivnosti ovisno o natječaju te
  • koliki je indikativni intenzitet potpora.

Ova besplatna edukacija zamišljena je kao interaktivna, s naglaskom na praktične primjere, što znači da će predavačica odgovoriti na sva pitanja sudionika i time im pomoći da razumiju kako iskoristiti sve mogućnosti koje nude europski fondovi.

Za sudjelovanje, zbog ograničenog broja mjesta, potrebna je prethodna prijava, i to putem interaktivnog obrasca dostupnog: OVDJE. Za sva pitanja i dodatne informacije pišite na: info@benefitbiro.hr ili nazovite: 091 61 92 113.