Uključite se u akciju Obiteljski paket Turističke zajednice Kvarnera

Kako bi u sklopu projekta Kvarner Family nastavila s intenzivnom promocijom obiteljskog smještaja Turistička zajednica Kvarnera uputila je Javni poziv za uključenje u akciju Obiteljski paket, s ciljem da se vlasnicima obiteljskog smještaja označenog markicom kvalitete Kvarner Family, u periodu pred i posezone, pomogne u povećanju konkurentnosti apartmana s pomoćnim ležajevima.

Da se priključe akciji također su pozvani svi ostali vlasnici obiteljskog smještaja označenog markicom Kvarner Family, kao i turističke agencije nositeljice oznake Kvarner Family Agency, ali i svi pružatelji turističkih, odnosno ugostiteljskih usluga s područja Kvarnera, i to na način da na tržište plasiraju kupon s 10% popusta na ulaznice za neku od usluga ili lokalnu atrakciju, a koji bi bio ponuđen gostima koji odsjedaju u Kvarner Family domaćinstvima uključenim u akciju.
Sve ostale informacije vezane uz ovu inicijativu doznaje iz dokumentacije u prilogu, dok odgovore na eventualna pitanja možete zatražiti pozivom na broj 051 272 988. Javni poziv otvoren je do 01. ožujka 2016. godine, a prijave se dostavljaju putem maila kvarner@kvarner.hr.