Uključite su u projekt Kvarner Family

Turistička zajednica Kvarnera, sa zadaćom povećanja kvalitete ponude i zajedničke promocije, nastavlja s projektom unapređenja, standardiziranja i brendiranja obiteljskog smještaja na području Kvarneru, pod nazivom Kvarner Family

Stoga, ovom prigodom poziva iznajmljivače obiteljskog smještaja da se priključe projektu i prijave za (pod)brendove Kvarner Family, Pet Friendly (namijenjeno gostima s kućnim ljubimcima) te Bike i Hike Friendly (korisno cikloturistima i gostima koji pješače), dok turističkim agencijama nudi oznaku kavlitete Kvarner Family Agency te Kvarner Family Agency - Dog Friendly. Javni pozivi (animacijska pisma) za svaku od navedenih kategorija s obrascem prijave dostupni su u prilogu ove obavijesti ili na Internet stranicama Turističke zajednice Kvarnera, s time da dodatna pojašnjenje možete zatražiti telefonom na 051 272 988. Popunjeni obrazac dostavlja se na adresu Turističke zajednice Kvarnera, Nikole Tesle 2, 51410 Opatija, odnosno mailom na kvarner@kvarner.hr ili faksom na 051 272 909, i to najkasnije do 10. studenog 2015. godine.
Prijavom na javni poziv iznajmljivač pristaje na dolazak povjerenstva u objekt radi utvrđivanja kriterija definiranih u obrascu, a termin njihova dolaska utvrđuje Turistička zajednica Kvarnera, o čemu će svi prijavljeni iznajmljivači biti pravovremeno obaviješteni.
 
Javni pozivi (animacijska pisma) s obrascem prijave:
 
1.   Brend Kvarner Family   preuzmi
2.   Podbrend Pet Friendly za iznajmljivače   preuzmi
3.   Podbrend Pet Friendly za subjekte   preuzmi
4.   Podbrend Bike Friendly   preuzmi
5.   Podbrend Hike Friendly   preuzmi
6.   Brend Kvarner Family Agency   preuzmi
7.   Podbrend Kvarner Family Agency - Dog Friendly   preuzmi