Vama glumimo u veljači uz predstave Zubić vila i Baka ima dečka?!

Deveta sezona kazališnih programa Centra za kulturu Grada Krka, znanog pod nazivom Vama glumimo, nastavlja se u subotu, 24. veljače 2024. godine, s početkom u 11.00 sati, predstavom za djecu Zubić vila (3+) Teatra Naranča, nakon koje, istog dana, u 19.00 sati, slijedi hit komedija Baka ima dečka?! La La Land teatra.

Nakon što je Emili po prvi put u životu ispao zubić, neobična gošća posjetit će je dok bude spavala. Riječ je, naravno, o Zubić vili. O njoj su ispričane mnoge priče, no nitko ju dosad nije vidio. Je li ona onakva kakvom je se najčešće zamišlja i kako je prošao njezin posjet djevojčici Emili, pogledajte u predstavi Zubić vila koju donosi Teatar Naranča. Režiju ove dinamične predstave potpisuje Irin Šime Rabar, tekst Aleksandra Dimitrijević, dok su glumci Irin Šime Rabar i Vlatka Rubil. Kostimografija i scenografija djelo su Valentine Ferlin-Živić, a za scenski pokret pobrinula se Katja Rabar.

 

 

Predstava Baka ima dečka?! donosi sat vremena vrhunske satire i necenzurirane zabave. Asim Ugljen i Miro Čabraja već su na probama zaključili kako su kroz ove uloge istražili i vlastite granice. Naime, u ulogama prevaranta Tome i hohštaplera s jedne strane te niza humorno-perverznih gospođa (Ksenije, Mire i Matilde) u zreloj dobi s druge strane, ova predstava svakog tjera na preispitivanje - što zapravo tražimo u životu i od života. Namijenjena je prije svega odrasloj publici, parovima, užoj i široj obitelji, a ponajviše samcima koji i koje se pitaju ima li ljubav više uopće smisla? Kako se voli čak i nakon zrele dobi, u kakvom su odnosu požuda i korist, a u kakvom prevara i fatalnost, odgovorit će vam naši junaci. Nemojte ih propustiti!

Asim Ugljen publici je poznat po brojnim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama. U ovoj predstavi glumi Tomu - zavodnika bez pokrića, kradljivca i emotivca koji upada u niz peripetija zbog svoje ambicije. On je prvi hrvatski žigolo kojeg ćete i voljeti i mrziti u isti tren.

Miro Čabraja piše, režira i izvodi autorske predstave. Nakon osam godina rada na predstavama za djecu, ovo je prva komedija isključivo za odraslu publiku. Kroz niz preciznih, izvođačkih bravura, donosi čitavu plejadu ženskih likova kao što su Ksenija, Mira i Matilda u kojima ruši stereotipe o dobi i dokazuje da su godine uistinu samo broj, jer i žene imaju svoje potrebe. Zapleti u kojima će se junakinje naći natopljeni su humorom, kojim se Miro i proslavio te stekao više od 200 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

 

 

Svi kazališni programi iz serije Vama glumimo održavaju se u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane smještene na Trgu krčkih glagoljaša u gradu Krku, a ulaznice po cijeni od 5,00 eura za dječje i 10,00 eura za ostale predstave, mogu se rezervirati telefonom na 051 220 041 te od 12. veljače (od pon. - pet., 10.00 - 13.00) kupiti u Galeriji Decumanus ili na blagajni dvorane neposredno pred početak predstave.

 

Vama glumimo u veljači!

 

Subota, 24. veljače 2024., 11.00 sati

Dvorana osnovne škole, Trg krčkih glagoljaša

Predstava za djecu Zubić vila, Teatar Naranča

Tekst: Aleksandra Dimitrijević

Režija: Irin Šime Rabar

Glume: Irin Šime Rabar i Vlatka Rubil

Kostimografija i scenografija: Valentina Ferlin-Živić

Scenski pokret: Katja Rabar

Uzrast: 3+

Ulaznica: 5,00 EUR

 

Subota, 24. veljače 2024., 19.00 sati

Dvorana osnovne škole, Trg krčkih glagoljaša

Komedija Baka ima dečka?!, La La Land teatar

Autor i redatelj: Miro Čabraja

Igraju: Asim Ugljen i Miro Čabraja

Ulaznica: 10,00 EUR