Velika pisanica, photopoint i nova serija promotivnih fotografija

Uz želju da se, u skladu s trenutnom situacijom, na prigodan način obilježili uskršnje vrijeme te potakne blagdanski osjećaj i duh među svim građanima i posjetiteljima, u krčkom središtu, na Veloj placi, kao i prethodnih godina, postavljena je velika oslikana pisanica!

Ova simbolična uskršnja čestitka poklon je Grada Krka, Turističke zajednice Grada Krka i krčkog Komunalnog društva Vecla. Pisanicu je oslikala krčka akademska slikarica Alma Dujmović, koja je inspiraciju pronašla ne samo u morskom plavetnilu i podmorskim motivima poput stiliziranih školjki i puževa, već i poznatom antičkom mozaiku s prikazom Tritona, iskoristivši u slikanju karakterističan motiv njegovog (crnim pločicama istkanog) repa.

Uz pisanicu, postavljena je i nova točka za fotografiranje - photopoint! Veliki okvir tako predstavlja idealno mjesto za stvaranje uspomena koje će savršeno kadrirati vašu fotografiju s javnom uskršnjom dekoracijom. Na okviru se nalazi i službena oznaka - hashtag grada Krka: #VisitKrkCity, koji se može koristiti uz sve objave iz grada Krka što se publiciraju putem društvenih mreža (Facebooka i Instagrama) Turističke zajednice Grada Krka.

Svjesni trenutnih okolnosti u kojima fotografije s velikim brojem ljudi nisu nužno pogodne i prigodne za promociju, u Turističkoj zajednici formirali su (i javnosti ustupili) galeriju u kojoj su sadržane fotografije relevantne za trenutnu situaciju. Njihovim korištenjem i online brendiranjem pridonosi se širokom dosegu, kao i stvaranju pozitivnih asocijacija koje će naše potencijalne posjetitelje vezivati upravo uz Grad Krk.

 

Uvjeti korištenja fotografija:

  1. Fotografije se ustupaju isključivo za upotrebu na Internetu, u svrhu promocije i prodaje smještajnih kapaciteta.
  2. Autori fotografija zadržavaju pravo nad fotografijama i pojedinačnim elementima istih.
  3. Korištenjem ustupljenog fotografskog materijala suglasni ste da je isti snimljen korektno te u najboljoj namjeri prikazivanja Grada Krka kao poželjne turističke destinacije te se zbog toga Turistička zajednica Grada Krka i autori fotografija neće smatrati odgovornima za eventualnu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu izravnim ili neizravnim korištenjem fotografija.

 

Fotografije se mogu se preuzeti: OVDJE ili iz priloga u nastavku!

 

01-tz-uskrs.jpg