Adven u Krku: Obavijest o izmjenama programa u povodu blagdana sv. Nikole

Zbog najavljenih loših vremenskih prilika, otkazuje se obilazak sv. Nikole po gradu i naseljima grada Krka koji je bio planiran za nedjelju, 05. prosinca. Međutim, u subotu, 04. prosinca, u sklopu programa Sv. Nikola stigao je u naš grad, održat će se dvije predstave za djecu Avanture sv. Nikole, Kazališta Šareni svijet, prva s početkom u 10.00 i druga s početkom u 11.30 sati. Te će se predstave, kao što je planirano odvijati u polukupoli pored Velikog parka (ispod koprivića). Dio programa koji je na istoj lokaciji planiran za ponedjeljak, 06. prosinca, a koji se odnosi na podjelu poklona djeci s pozivnicom i druženje sa sv. Nikolom, između 15.00 i 18.00 sati, ostaje neizmijenjen.

Molimo vas da zbog neizvjesnih vremenskih prilika pratite obavijesti na službenim stranicama Grada Krka i Turističke zajednice Grada Krka gdje će se redovito objavljivati sve eventualne izmjene programa ovogodišnjeg Adventa u Krku!

Za sve ostale informacije vezane u program u povodu blagdana sv. Nikole možete se javiti Centru za kulturu Grada Krka telefonom na 051 220 041.