Camping Resortu Krk dodijeljena priznanja vodećih europskih autoklubova

Krajem siječnja, njemački autoklub ADAC i nizozemski ANWB posebnim su priznanjima za 2017. godinu nagradili Camping Resort Krk, a uz jedini krčki kamp koji se može podičiti s pet zvjezdica iste su nagrade zaslužili i Camping Resort Lanterna te Naturist Camping Solaris - redom kampovi koji posluju u okrilju brenda Camping Adriatic by Valamar.
Priznanje ADAC SUPER Platz 2017 tako su dobili Camping Resort Krk 5* i Camping Resort Lanterna 4*, dok je priznanje ANWB TOP 2017 uz dva prethodno spomenuta zaslužio i Naturist Camping Solaris 3*.
Ovo su velika priznanja za Camping Adriatic by Valamar kampove i raduje nas što su čak tri naša kampa, dva istarska i jedan krčki, osvojila tako vrijedne i prestižne nagrade, i to nakon što su inspektori oba kluba obišli oko dvije tisuće kampova diljem Europe, istaknuo je u priopćenju Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu postavljamo si kao imperativ na taj način održavajući poziciju market leadera. Camping Resort Lanterna i Camping Resort Krk već su se ranije svrstali uz bok onih rijetkih kampova koji mogu biti uzor ostalima čemu u prilog ide i njihovo članstvo u elitnoj skupini 40 najboljih europskih kampova, i to u okviru uglednog udruženja Leading Campings of Europe, nastavio je Brenko ustvrdivši kako će im ova, netom osvojena priznanja biti dodatna motivacija u nastojanjima da budu što boljim domaćinima, ali i da nastave s ulaganjima u sadržaje i kampersku ponudu. I dok će goste u Camping Resortu Lanterna uskoro dočekati novouređeni središnji trg s najrazličitijim sadržajima, kao i nova premium naselja mobilnih kućica, na otoku Krku ove će godine Valamarovi kampovi također biti obogaćeni brojnim dodatnim elementima i novim uslugama, posebice Zablaće u Baški i Ježevac u gradu Krku, zaključio je naposljetku Brenko.