Edukacija o marketingu i administrativnom poslovanju u obiteljskom smještaju

U cilju što kvalitetnijeg pristupanja iznajmljivanju, ali i postizanja što bolje komunikacije s gostom, Turistička zajednica Grada Krka organizira edukaciju koja će se 02. lipnja 2017. godine, između 16.30 i 18.30 sati, provesti u Velikoj gradskoj vijećnici.
Ovo besplatno predavanje koje će održati Anamarija Cicarelli, voditeljica Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo iz Solita, a čija je tema marketing i administrativno poslovanje u obiteljskom smještaju, namijenjeno je svim pružateljima usluga privatnog smještaja s područja Grada Krka.
Polaznici ove edukacije tako će imati prilike naučiti kako odabrati najbolji kanal oglašavanja te na koji način u tome biti što uspješniji, kako popuniti smještajne kapacitete u posljednji trenutak, kako ostvariti što svrsishodniju komunikaciju s gostom te koja je uloga recenzije i koji su segmenti administrativnog poslovanja (propisi, pravilnici, vođenje knjiga) u obiteljskom smještaju. Nakon što se obrade sve radionicom planirane teme s voditeljicom edukacije bit će otvorena mogućnost diskutiranja.
Svi zainteresirani iznajmljivači mole se da svoju nazočnost na ovom predavanju prijave telefonom na 051 221 414 ili 051 220 226, odnosno mailom na tz-krk@hi.t-com.hr.