Jednodnevna edukacija za turističke djelatnike

Radionica za turističke djelatnike s područja Grada Krka, s ciljem što potpunije pripreme za aktivnosti u nadolazećoj turističkoj sezoni, održati će se 24. ožujka 2014. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka, između 10.00 i 15.00 sati. 

Ovaj edukativni program u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka namijenjen je svima koji rade u turizmu i pritom se susreću s gostima, od iznajmljivača, preko djelatnika turističkih agencija i ugostitelja, pa sve do pružatelja ostalih turističkih usluga.
Sudjelovanje na radionici, zaključno s 20. ožujkom, moguće je prijaviti emailom na tz@tz-krk.hr ili telefonom na 051 221 414. Edukacija je besplatna, a provesti će je zagrebačka Agencija za mystery shopping i unapređenje usluga Heraklea. Nove trendove u opremenju interijera tom će prigodom predstaviti krčka tvrka Inter-design.
Na radionici biti će riječi o: kvaliteti usluge (kako pružiti vrhunsku uslugu i pritom se razlikovati od drugih), projektu Tajni gost (radionice i vježbe za dobru komunikaciju s gostima), odnosu i komunikaciji s gostima (posebice onim zahtjevnim), važnosti prvog dojma, novim trendovima u opremanju interijara, načinima nuđenja dodatnih usluga te rješavanju reklamacija i prigovora. 
Radionica će obuhvtiti: izlaganje praćeno Powerpoint prezentacijom, kreativno rješavanje zadataka u grupama, demonstriranje primjera iz projekta Tajni gost te ankete i vježbe.