Međunarodni dan joge i serija besplatnih ljetnih joga vježbi

Grad Krk još se jednom priključuje obilježavanju Međunarodnog dana joge (International Day of Yoga) koji se globalno slavi 21. lipnja! Stoga, započnite jutro rekreacijom na otvorenom te ispunite duh i tijelo pozitivnom energijom, uz vodstvo licencirane joga instruktorice, terapeutkinje i poznavateljice indijske filozofije Svjetlane Vrkljan Radovčić poznatije kao Svjetlana Surya (joga protokol).

Motivirana upravo Međunarodnim danom joge, sezona prilagođenih joga vježbi uz meditativan pogled na more kreće već u utorak, 18. lipnja, s početkom u 08.30 sati, na otvorenom vježbalištu Dražica (Activity Center Krk), s time da je program namijenjen svim stanovnicima i posjetiteljima grada koji žele osjetiti brojne dobrobiti koje joga pruža u potrazi za holističkim zdravljem i skladom.

Susreti se, između 18. lipnja i 12. rujna, na istoj lokaciji, nastavljaju dvaput tjedno, i to svakog utorka i četvrtka, od 08.00 do 09.00 sati. U slučaju lošeg vremena treninzi će se odvijati u prostoru Fitness centra Koralj, s time da ga na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, neće biti.

Međunarodni dan joge diljem svijeta obilježava se još od 2015. godine, a Hrvatska je jedna od mnogih zemalja koje su podržale taj proglas. U tom kontekstu, treba istaknuti kako će grad i otok Krk biti dijelom zajednice hrvatskih gradova koji će u drugoj polovici lipnja obilježiti ovu globalnu inicijativu, a sve s ciljem da se ukaže na dobrobiti sklada, mira i zajedništva, što ih u okvirima svog rekreacijsko-duhovnog koncepta zastupa i promiče joga.

Sudjelovanje u ovom rekreativnom programu kojeg donosi Infinity Sport besplatno je zahvaljujući sponzorstvu Turističke zajednice Grada Krka.

Fotografije: Borut Brozović/TZG Krka.