Najave

Dva prigodna blagdanska koncerta polaznika glazbenih radionica Udruge Muzika u koracima

Polaznici glazbenih radionica krčke Udruge Muzika u koracima - MooK u ovo će (pred)blagdansko vrijeme krčku publiku dodatno razveseliti dvaju prigodnim koncertnim programima, od koji će se prvi, u subotu, 11. prosinca 2021. godine, s početkom u 12.00 sati, održati na Placi u središtu naselja Milohnići, a drugi, u nedjelju, 12. prosinca, s početkom u 11.30 sati, u polukupoli pored Velikog parka (ispod koprivića) u gradu Krku.

04. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka

04. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka, koju saziva njegov predsjednik Nikša Franov, održat će se u srijeduk, 08. prosinca 2021. godine, u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 16.00 sati, s time da je predložen sljedeći Dnevni red.

Poziv na trodijelnu likovnu radionicu Udruge Muzika u koracima

Udruga Muzika u koracima - MooK poziva sve zainteresirane kreativce uzrasta od šest do 14 godina da se uključe u rad trodijelne likovne radionice. U formi dvosatnih susreta, radionica će se odvijati 04., 11. i 18. studenog 2021. godine, u sva tri termina s početkom u 10.00 sati, i to u Društvenom domu Milohnići.

Advent u Krku - serija prigodnih blagdanskih događanja

Na prostoru ispred Velikog parka u gradu Krku (ispod svima dobro znanog koprivića) ove se godine, između 27. studenog i 24. prosinca, priređuje prava adventska priča čija je fabula sazdana od različitih sadržaja namijenjenih publici, zaista, širokog spektra, ali i ponude adventskih specijaliteta.