Najave

Međunarodni dan žena proslavite uz besplatnu slikarsku radionicu!

Nastavno na iznimno uspješno prošlogodišnje druženje, Turistička zajednica Grada Krka i ove će godine Međunarodni dan žena obilježiti slikarskom radionicom pod motom Art&Wine, s time da će sate zabave, opuštanja, ali i posvećivanja kreativnim izazovima, polaznicima priskrbiti voditeljica Alenka Goldner Sučić, samostalna umjetnica, slikarica i profesorica likovne kulture. Ova radionica na kojoj će se svi poklonici likovnosti, korak po korak, okušati u slikanju akrilnim bojama, na redu je u petak, 08. ožujka, a odvijat će se u prostoru Male vijećnice Grada Krka (Trg bana Josipa Jelačića 2), uz početak zakazan u 17.00 sati.

Hrvatski zavod za socijalni rad: Predavanje Udomiteljstvo djece na području Primorsko-goranske županije - promocija perspektive i izazovi

Hrvatski zavod za socijalni rad, Županijska služba Primorsko-goranske županije, Tim za udomiteljstvo, poziva sve zainteresirane otočane na predavanje pod nazivom Udomiteljstvo djece na području Primorsko-goranske županije - promocija perspektive i izazovi koje će se u četvrtak, 07. ožujka 2024. godine, između 10.00 i 13.00 sati, odvijati u Velikoj vijećnici Grada Krka (Kinu Krku), Trg bana Josipa Jelačića 2.

Otvorenje godišnje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan potaknute motom Čuvamo, maštamo, stvaramo!

Otvorenje godišnje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan, pod motom i nazivom Čuvamo, maštamo, stvaramo!, uz prigodni program krčkih mališana, održat će se u petak, 01. ožujka 2024. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 10.00 sati.

Udruga Žene za otok: Predavanje Kako do novca iz europskih fondova?

Želite li iskoristiti bespovratna sredstva europskih fondova za razvoj svog poslovanja? Ako ste poduzetnik i tražite načine kako financirati razvoj inovacija, ojačati konkurentnost ili digitalno transformirati vlastito poslovanje, onda slijedi predavanje za vas!

Vama glumimo u veljači uz predstave Zubić vila i Baka ima dečka?!

Deveta sezona kazališnih programa Centra za kulturu Grada Krka, znanog pod nazivom Vama glumimo, nastavlja se u subotu, 24. veljače 2024. godine, s početkom u 11.00 sati, predstavom za djecu Zubić vila (3+) Teatra Naranča, nakon koje, istog dana, u 19.00 sati, slijedi hit komedija Baka ima dečka?! La La Land teatra.

Kino Krk: Sedmo nebo

Na programu Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) u petak, 23. veljače 2024. godine, s početkom u 19.30 sati, može se pogledati hvaljena domaća komedija Sedmo nebo redateljice Jasne Nanut.

Rukotvorine Krk: Deset besplatnih kreativnih radionica izrade i ukrašavanja pisanica te pletenja maslinovih grana

U povodu nadolazećih uskršnjih blagdana, Udruga Rukotvorine Krk tijekom mjeseca veljače i ožujka organizira seriju od deset besplatnih kreativnih radionica.