Krk Music Fest i ove će godine prati Food Truck Festival

Krk Music Fest iznova će, od 21. do 23. lipnja 2024. godine, ugostiti mnoge poznate glazbenike. Prve festivalske večeri, u petak, očekuje se uzavrela atmosfera uz koncert Vatre, jednog od najboljih i najdugovječnijih rock bendova u Hrvatskoj. U subotu slijedi nastup Nene Belana koji će, u pratnji svojih Fiumensa, obilježiti 40. godišnjicu profesionalne karijere, dok će završnica, u nedjelju, pripasti jednom od, globalno, najutjecajnijih Beatles Tribute bendova - The Bestbeat. Međutim, manifestaciji kojom se obilježava Svjetski dan glazbe i koja slavi dolazak ljeta ponovno će se pridružiti i Food Truck Festival!

Vozila s ugostiteljskom ponudom koja će ove godine biti smještena uz Veli park na krčkoj rivi, posjetiteljima će ponuditi razne novitete, ali i omiljene festivalske klasike. Marmota Taqueria truck s meksičkim specijalitetima predstavit će se jelima koja su napravljena po tradicionalnim meksičkim receptima s modernim zaokretom. Na festival stiže i Meat&Eat food truck čija filozofija proizlazi iz ideje da hrana spaja ljude i pruža im više od samog obroka, a kako ih samo ime odaje - preferiraju mesne menije. Novost na festivalu je Kusshh bar koji će u ponudi imati raznovrsne likere i rakije s otoka Krka pripremljene prema originalnim recepturama, i to s autohtonim sastojcima. Na Thomas Henry cocktail trucku, kao i na Central baru, posjetitelji će uživati uz atraktivnu ponudu osvježavajućih ljetnih pića, a ono po čemu je festival zasigurno poseban njihovo je serviranje u ekološki prihvatljivim čašama, čime se daje doprinos krčkoj zero-waste inicijativi.

Na izvrsnu gastronomsku ponudu i glazbenu zabavu u gradu Krku poziva vas Turistička zajednica Grada Krka koja manifestaciju organizira uz potporu Grada Krka i turističke kompanije Valamar Riviera!

 

 

Program:
 
21. - 23. lipnja 2024.
Krk Music Fest

 

21. lipnja (petak)

Krčka riva

20.00, Gradska glazba Krk

21.30, Vatra

Trg Vela placa

19.00, Folklorno društvo Poljica

Kino Krk

19.00, Bob Marley: One Love, projekcija filma

 

22. lipnja (subota)

Trg Vela placa

19.00, Kulturno-umjetničko društvo Vrh

19.30, Udruga Muzika u koracima (MOOK)

Krčka riva

21.30, Neno Belan i Fiumens

Kino Krk

19.00, Back to Black, projekcija filma

 

23. lipnja (nedjelja)

Trg Vela placa

19.00, Kulturno društvo Kornić

19.30, Zbor umirovljenika grada Krka

20.30, Zbora mladih Udruge Kreativni Krk - Tiramol

Krčka riva