Objavljen novi, jesenji broj časopisa Apartman Plus - zatražite pristupne podatke za besplatno čitanje!

Na portalu apartmanplus.com, dostupan je novi, jesenji broj specijaliziranog časopisa Apartman Plus namijenjenog pružateljima ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu, koji je ovog puta, s obzirom na središnju temu, posvećen odjavama apartmana i kuća za odmor, odnosno davanju odgovora na pitanje: što (u)činiti kad se netko više ne želi baviti pružanjem ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu.

Pored toga, aktualno izdanje, uz ostale relevantne teme, donosi priloge o reviziji poslovanja na kraju godine, obvezama plaćanja turističke pristojbe, turističke članarine i paušalnog poreza na dohodak, važnostima digitalnog marketinga ili smjernicama Booking.com platforme za opcije s više rezervacija.

Naglasimo kako sva izdanja Apartmana Plus mogu čitati i oni koji nisu njegovi individualni pretplatnici jer to omogućavaju pojedine turističke zajednice, a kako je među njima i Turistička zajednica Grada Krka, iznajmljivači (i svi ostali turistički dionici) s njezinog područja svoje pristupne podatke tj. kodove mogu zatražiti mailom na tz@tz-krk.hr.

 

UPUTE čitateljima za prijavu, nakon zaprimanja pristupnih podataka:

 

1) za računalo: u desnom gornjem kutu odabrati opciju Moj račun koja vodi do Prijave gdje se unose korisničko ime i lozinka;

2) za pametne telefone: u lijevom gornjem kutu odabrati simbol s tri vodoravne crtice (izbornik), a potom i opciju Moj račun koja vodi do Prijave gdje se unose korisničko ime i lozinka.

 

naslovnica_za_web_0.jpg