Poziv na trodijelnu likovnu radionicu Udruge Muzika u koracima

Udruga Muzika u koracima - MooK poziva sve zainteresirane kreativce uzrasta od šest do 14 godina da se uključe u rad trodijelne likovne radionice. U formi dvosatnih susreta, radionica će se odvijati 04., 11. i 18. studenog 2021. godine, u sva tri termina s početkom u 10.00 sati, i to u Društvenom domu Milohnići.

Prema tome, tijekom tri nadolazeće subote polaznici radionice upoznat će zanimljivu tehniku oblikovanja papira Kirigami te slikanje akvarelom i voštanim pastelama. Poseban fokus bit će postavljen na poticanje senzibiliteta za sve tekstualne i vizualne poruke koje se prenose slikom (razglednice), uz razvijanje kreativnih sposobnosti i oslobađanje njihovih potencijala. Također, pozornost će se usmjeriti na poruke koje potiču osjećaje zajedništva i povezanosti u blagdansko vrijeme. Vođenje radionice povjereno je krčkoj vizualnoj umjetnici i likovnoj pedagoginji Andrei Staničić.

Cijena pohađanja radionice za ciklus od tri susreta iznosi 300,00 kn, a prijave se vrše putem interaktivnog obrasca dostupnog na mrežnim stranicama Udruge: muzikaukoracima.hr. Za sudjelovanje u radu radionice nije potrebno predznanje.

Sve dodatne informacije mogu se zatražiti e-mailom na: udruga.mook@muzikaukoracima.hr ili provjeriti putem mrežne stranice Udruge: muzikaukoracima.hr.