Poziv za uključivanje u promotivnu akciju Mjesec hrvatskog turizma

Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske i ove godine pokreću promotivnu akciju Mjesec hrvatskog turizma, koja će trajati od 01. do 31. listopada.

Cilj akcije je potaknuti domaće goste da posjete i upoznaju turističku ponudu Hrvatske uz dodatne popuste na različite vrste turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, posjeta znamenitostima, pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Akcija predviđa mogućnost uključivanja svih subjekata koji sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelskih kuća, privatnih iznajmljivača, restorana, parkova prirode i nacionalnih parkova, muzeja, galerija, ponuditelja aktivnog odmora, prijevoznika i drugih, na način da se prethodno prijave putem posebne internetske stranice mjesechrvatskogturizma.hr, te u periodu od 01. - 31. listopada prilagode cijene svojih usluga sukladno Općim uvjetima ove promotivne akcije.


Opći uvjeti sudjelovanja u projektu Mjesec hrvatskog turizma [.pdf]

Sve dodatne informacije vezane uz provođenje ove akcije mogu se zatražiti telefonom na: +385 (0)91 98 03 236; +385 (0)91 79 10 938 ili +385 (0)91 54 05 738, odnosno e-mailom na: info@mjesechrvatskogturizma.hr.

 

 

Kako se uključiti u akciju?
 

Korak 1.: Registracija

Za sudjelovanje u akciji Mjesec hrvatskog turizma prvo je potrebno registrirati se. Pri registraciji unose se kontakt podatci, kao i osnovni podatci o poslovnom subjektu koji se prijavljuje za sudjelovanje. Također, potrebno je odabireti e-mail adresu i zaporku s kojom će se vršiti prijava u sustav.

 

Korak 2.: Aktivacija

Na odabranu e-mail adresu stići će poveznica za aktivaciju korisničkog računa. Iako se korisničkom računu može pristupiti i bez njegove aktivacije, ponuda se neće moći predati dokle se ne aktivira korisnički račun.

 

Korak 3.: Potvrda o stanju duga

Nakon što se u sustav prenese Potvrda o stanju duga po osnovi javnih davanja o kojima službenu evidenciju vodi Porezna uprava, a iz koje je vidljivo da poslovni subjekt nema duga, moći će se predati ponuda.

 

Korak 4.: Predaja ponude

Unutar sustava odabire se kategorija u kojoj se želi napraviti ponuda, kao i unijeti sadržaj ponude, napomene te glavna i do pet dodatnih fotografija. Uz svaku ponudu mora se postaviti poveznica na internetsku stranicu koja sadrži ponudu ili prenijeti dokument s detaljima ponude.

 

Korak 5.: Provjera i objava

Administratori nositelja ove akcije provjerit će dostavljene podatke i, ako su svi uvjeti ispunjeni, u roku od tri radna dana od predaje ponude ista će biti objavljena na internetskoj stranici: mjesechrvatskogturizma.hr. Ponude se mogu predavati, i po potrebi mijenjati do 31. listopada 2022. nakon čega će sve objavljene ponude biti zaključane.