Preuzmite i podijelite promotivne fotografije i video Grada Krka

S obzirom na kraj veljače, poručuju iz Turističke zajednice Grada Krka, polako ulazimo u razdoblje kada potencijalni posjetitelji počinju razmišljati i birati destinacije koje će posjetiti. Konkurentnost u turizmu postala je još bitnija u trenutnoj situaciji te je imidž destinacije zasigurno jedan od najbitnijih elemenata pri donošenju odluka o putovanjima.

Internet i društveni mediji omogućuju turistima da brzo i jednostavno prouče potencijalno mjesto odmora, što znači da je važnije nego li ikad prije naglasak staviti na stvaranje što pozitivnije slike o destinaciji.

Stoga, iz Turističke zajednice pozivaju da se zajedničkim snagama krene u pozitivno, atraktivno i dinamično predstavljanje Grada Krka kroz sve relevantne online kanale, poput internetskih stranica ili društvenih mreža!

Svjesni trenutnih okolnosti u kojima fotografije s velikim brojem ljudi nisu nužno pogodne i prigodne za promociju, u Turističkoj zajednici formirali su (i javnosti ustupili) galeriju u kojoj su sadržane fotografije relevantne za trenutnu situaciju. Njihovim korištenjem i online brendiranjem pridonosi se širokom dosegu, kao i stvaranju pozitivnih asocijacija koje će naše potencijalne posjetitelje vezivati upravo uz Grad Krk.

Interaktivna priroda društvenih medija omogućava izravnu komunikaciju s ciljanom publikom, ali i pružanje međusobne potpore te jačanje vidljivosti. Prema tome, svi se pozivaju na korištenje hashtagova (oznaka): #VisitKrkCity i #KrkCity, kako bi iz Turističke zajednice, putem njihovih službenih računa, mogli podijeliti vaše objave te kako bi, klikom na iste, zainteresirana publika na jednom mjestu imala uvid u ujednačenu i pozitivnu sliku o našoj destinaciji!

Također, ispod objava na Instagram profilu @VisitKrkCity mogu se vidjeti svi relevantni hashtagovi za Grad Krk, dok su posljednja dva hashtaga uvijek povezani s aktualnim promotivnim kampanjama koje provodi Hrvatska turistička zajednica, pa se predlaže da se, u ovome kontekstu, niti njih ne zaboravi!

 

Uvjeti korištenja fotografija:

  1. Fotografije se ustupaju isključivo za upotrebu na Internetu, u svrhu promocije i prodaje smještajnih kapaciteta.
  2. Autori fotografija zadržavaju pravo nad fotografijama i pojedinačnim elementima istih.
  3. Korištenjem ustupljenog fotografskog materijala suglasni ste da je isti snimljen korektno te u najboljoj namjeri prikazivanja Grada Krka kao poželjne turističke destinacije te se zbog toga Turistička zajednica Grada Krka i autori fotografija neće smatrati odgovornima za eventualnu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu izravnim ili neizravnim korištenjem fotografija.

 

Fotografije i promotivni video mogu se preuzeti: OVDJE ili iz priloga u nastavku!