Promotivni video Echoes of Adventure nagrađen na ovogodišnjem sajmu ITB Berlin

Promotivni video Turističke zajednice otoka Krka Echoes of Adventure nagrađen je na ovogodišnjem najvećem svjetskom turističkom sajmu ITB Berlin u Njemačkoj priređenom između 05. i 07. ožujka. Prestižna Golden Star nagrada, temeljem prethodne prijave, dodijeljena je u sklopu Međunarodnog festivala filma i multimedije Golden City Gate, s time da je ocjenjivanje u čak 18 kategorija proveo međunarodni žiri sastavljen od 45 članova.

Echoes of Adventure kreiran je u produkciji nagrađivane tvrtke Level 52 iz Labina, a djelomično je financiran iz Fonda za udružene turističke zajednice Hrvatske turističke zajednice. Video je, u sklopu projekta Krk Outdoor, snimljen u svibnju prošle godine s namjerom da ukaže na prirodne specifičnosti i bioraznolikost otoka te njegovu razgranatu mrežu biciklističkih staza koje predstavljaju jedan od najvitalnijih segmenata otočne outdoor ponude.

S kulisom koju čine slikoviti prirodni ambijenti, ovaj je video više od same promocije, jer donosi otvoren poziv turistima željnim rekreacije i avanture da se upuste u otkrivanje prirodnih ljepota i bogate outdoor ponude, pomno organizirane u skladu s Brend i komunikacijskom strategijom na kojoj se radilo posljednjih godina.

Stoga, posjetite otok Krk kroz kadrove koji otkrivaju zadivljujuće vizure te pravo bogatstvo prirodne i povijesne baštine. Prepustite se istraživanju mreže biciklističkih staza, koje vijugaju kroz borove šume ili vode do kristalno bistrog mora, otkrivajući pritom svu privlačnost otočnog priobalja. Otkrijte zašto su krčke biciklističke staze postale glavna tema outdoor entuzijasta - rekreativaca te brdskih i profesionalnih biciklista. Echoes of Adventure obećava učvrstiti reputaciju našeg otoka kao sigurnog odredišta za boravak na otvorenom, ulazeći u samu srž tog iznimno potentnog segmenta otočne turističke ponude.

 

 

Dodajmo tome kako je isto priznanje zaslužio i promotivni film Make Your Own Movie Turističke zajednice Kvarnera, a kojim su predstavljene ljepote turističkih destinacija Primorsko-goranske županiji, uključujući Opatijsku i Crikveničko-vinodolsku rivijeru, Rijeku s Riječkim prstenom, Gorski kotar, kao i otoke Krk, Rab, Cres i Lošinj. Riječ je o uratku nastalom u produkciji tvrtke Filmerija iz Rijeke.