Svjetski dan roditeljstva: Ugasi ekrane, upali život, predavanje Duška Ilijevića

Povodom Svjetskog rada roditelja, Škola sporta Zvrk iz Krka poziva na besplatno predavanje za roditelje koje će pod motom Ugasi ekrane, upali život, u petak, 31. svibnja 2024. godine, u Velikoj vijećnici Grada Krka - Kinu Krku s početkom u 17.00 sati, održati Duško Ilijević.

Duško Ilijević, među roditeljima i stručnjacima poznat i kao striček Duško, nije uobičajeni pomagač i predavač. S više od dva desetljeća neposrednog iskustva u odgoju i Waldorfskoj pedagogiji, ovaj privatni pedagoški savjetnik ističe se svojim jedinstvenim pristupom odgoju i obrazovanju. Njegovo bogato teorijsko znanje nadopunjeno je ne samo obiljem praktičnih iskustava, već i sposobnošću da teoriju pretoči u konkretne, primjenjive savjete.

Duška Ilijevića posebnim ne čini samo njegova stručnost i duboko razumijevanje dječjeg razvoja, već i njegov pristup: direktan, pomalo ironičan, s daškom arogancije i sarkazma. Takav stil komunikacije ne samo da osvježava specifičnim pristupom, već i omogućava da poruke prodru dublje, čineći susret nezaboravnim. On ne samo da predaje; on inspirira, izaziva i motivira. Bilo da se radi o roditeljima u potrazi za savjetom, pedagozima koji žele obogatiti svoje metode rada, ili jednostavno znatiželjnicima željnim znanja o (samo)odgoju, pružajući uvide i alate koji mogu transformirati svakodnevne odgojne izazove u prilike za rast i razvoj.

Svaki njegov seminar, radionica ili individualno savjetovanje je prilika da se iz prve ruke nauči kako pristupiti odgoju na način koji je istinski podržavajući, razumijevajući i, što je najvažnije, učinkovit. Striček Duško povest će kroz labirinte ranog odgoja s prosvjetiteljskom lanternom znanja, humorom i iskrenom željom za poboljšanjem dobrobiti svakog djeteta i obitelji.

Budite izazvani, educirani i inspirirani, jer on čeka s vama podijeliti ključeve uspješnog odgoja i savjete koji mijenjaju perspektivu i koji se mogu početi primjenjivati već danas. Otkrijte zašto ga mnogi smatraju ne samo stručnjakom, već i vodičem kroz svijet odgoja i obrazovanja.

Financijsku podršku organizaciji ovog predavanja dali su Grad Krk i Općina Punat.