Turistička zajednica otoka Krka objavila promotivni video Echoes of Adventure

Promotivni video Echoes of Adventure, na zahtjev Turističke zajednice otoka Krka i sedam lokalnih turističkih zajednica, kreiran je u produkciji nagrađivane tvrtke Level 52 iz Labina, a djelomično je (su)financiran iz Fonda za udružene turističke zajednice Hrvatske turističke zajednice. Video je, u sklopu projekta Krk Outdoor, snimljen u svibnju ove godine s namjerom da ukaže na prirodne specifičnosti i bioraznolikost otoka te njegovu razgranatu mrežu biciklističkih staza koje predstavljaju jedan od najvitalnijih segmenata otočne outdoor ponude.

S kulisom koju čine slikoviti prirodni ambijenti, ovaj je video više od same promocije, on donosi otvoren poziv turistima željnim rekreacije i avanture da se upuste u otkrivanje prirodnih ljepota i bogate outdoor ponude, pomno organizirane u skladu s Brend i komunikacijskom strategijom na kojoj se radilo posljednjih godina.

Stoga, posjetite otok Krk kroz kadrove koji otkrivaju zadivljujuće vizure te pravo bogatstvo prirodne i povijesne baštine. Prepustite se istraživanju mreže biciklističkih staza, koje vijugaju kroz borove šume ili vode do kristalno bistrog mora, otkrivajući pritom svu privlačnost otočnog priobalja. Otkrijte zašto su krčke biciklističke staze postale glavna tema outdoor entuzijasta - rekreativaca te brdskih i profesionalnih biciklista. Echoes of Adventure obećava učvrstiti reputaciju našeg otoka kao sigurnog odredišta za boravak na otvorenom, ulazeći u samu srž tog iznimno potentnog segmenta otočne turističke ponude.