Udruga Kreativni Krk: Završni koncert polaznika svih glazbenih radionica i izložba radova prve generacije likovne radionice

Udruga Kreativni Krk posljednjih godina, unutar novouređene prostorije u svome sjedištu (na Šetalištu sv. Bernardina), organizira razne umjetničko-edukativne radionice namijenjene djeci i mladima, i to vodeći se promicanjem glazbe i likovnosti. Budući da je Udruga primarno osnovana s ciljem poticanja svih generacija na glazbeno izražavanje, odnosno stvaranje nove glazbe, prve pokrenute radionice bile su upravo glazbene.

Vrijedni članovi Udruge tako su pripremili veliki završni koncert polaznika svih glazbenih radionica koji će se održati u srijedu, 19. lipnja 2024. godine, na Trgu Kamplin u gradu Krku, s početkom u 17.00 sati. Svoje glazbene vještine i glazbeno umijeće pritom će demonstrirati pedesetak polaznika sljedećih programa: zbora mladih Tiramol, radionice za predškolarce Kreativni kutak, škole gitare Cvrčak, radionice ritma i radionice sviranja klavira. Koncert će biti popraćen i prigodnom izložbom radova prve generacije likovne radionice.

Udruga, stoga, poziva sve zainteresirane otočane da dođu i podrže kreativno stvaralaštvo naše djece i mladih te predan rad njihovih mentora!